Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kotiyleisön tuki isossa roolissa sunnuntaina – vieraskannattajia saapumassa yli 400!

Sunnuntaina Tehtiksen iltavalojen alla taistellaan todella isoista asioista. FC Haka taistelee pronssimitalista ja europelipaikasta viimeiseen asti ja HJK voi sunnuntain ottelussa saavuttaa mestaruuden. Näin ollen sunnuntain matsille on olemassa huippujännittävät asetelmat!

HJK:n mestaruusjuhlamahdollisuudet tuovat paljon kannattajia Helsingistä mukanaan. Arviolta 400 kannattajaa on saapumassa Tehtaan kentälle, jolloin kotiyleisön tuki korostuu entisestään joukkueen taistellessa isoista asioista mestarisuosikkia vastaan.

Mikäli Haka nousee vielä kauden kahden viimeisen pelin aikana pronssille, on sunnuntaina viimeinen mahdollisuus nähdä valkopaidat Tehtaan kentällä tänä vuonna. Jos Haka sijoittuu neljänneksi, niin Haka pelaa vielä Eurolopputurnauksen finaalissa kertaalleen kotikentällä. Sunnuntaina on vielä siis varma mahdollisuus tulla nauttimaan tämän kauden huikean Hakan joukkueen otteista. Lisäksi Hakan pelaajat ovat lasten tavattavissa ottelun jälkeen Kivikatsomon edustalla nimikirjoituksia ja kuvia varten.

Pue lämpimästi päälle ja saavu ajoissa varaamaan paikkasi! Muista myös jälkipelit lämpimässä Paviljongissa ottelun jälkeen, jossa haastateltavana tuoreeltaan Hakan pelaajia ja valmennus. Paviljongissa tarjolla vielä ottelun jälkeen matsievästä sekä virkistävää että lämmittävää juomaa!

FC Haka – HJK su 9.10. Tehtaan kentällä kello 18.00 alkaen. Osta lippusi täältä.

Muista varata paikkasi Tehtaan kentältä myös ensi kaudella osallistumalla FC Hakan kausikorttihaasteeseen. Kausikortin hinta on haasteen ajan 69 euroa. Varaa omasi täältä ja seuraa haasteen etenemistä Hakan somekanavissa ja nettisivuilla!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT