Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kesän kohokohdat Tehtiksellä – onko päivät ylhäällä kalenterissa?

Koskilainen yleisö on löytänyt kannattamaan Hakaa alkukaudella runsain joukoin – Tehtaan kentällä Hakan kaikissa kotiotteluissa on tähän mennessä nähty yli 2200 katsojaa. Kannatus on ollut erinomaista, tunnelma huipussaan ja kotikentällä joukkue vielä voittamaton. FC Haka kiittää lämpimästi jokaista ottelukävijää!

Kesä- ja heinäkuussa meininki vain yltyy, kun saadaan kovia otteluita ja isoja tapahtumia Tehtikselle. Ohessa lähikuukausien tärpit, ja liput otteluihin löydät osoitteesta tiketti.fi/fchaka (pois lukien euro-ottelun liput, jotka tulevat myyntiin lähempänä)

Huom! Alle 17-vuotiaat pääsevät Veikkausliigan otteluihin ilmaiseksi. Lisäksi muita lisätietoja kaikista otteluista tulossa vielä erikseen.

7.6. ke klo 18.00 fc haka – ilves

Pirkanmaan derby & Valkeakoski 100, otteluisäntä Pihlajalinna

Hakan seuraava kotiottelu on toistaiseksi kauden suurin – palkintona on Pirkanmaan herruus ja tärkeät pisteet. Suuren ottelun lisäksi suuret ovat myös juhlallisuudet sen ympärillä – Ilves -ottelu on osoitettu Valkeakosken kaupungin 100-vuotisjuhlaotteluksi. FC Haka jakaa tämän kunniaksi lippuja Valkeakosken ja lähikuntien koululaisille ota aikuinen mukaan -periaatteella. Haka pelaa ottelun 1.puoliajan upeissa juhlapelipaidoissa.

Otteluisäntä Pihlajalinna on tapahtumassa vahvasti mukana juhlistamassa Valkeakosken kaupunkia ja jännittämässä Pirkanmaan derbyä. Otteluisännän monipuolisiin palveluihin pääsee tutustumaan tapahtumapisteellä. Myös Pihlajalinnan Kettu-maskotti on mukana ja olemme kuulleet huhua, että ketulta olisi tullut Hakan maskotille Jussi-jänikselle haaste kisailemaan puoliajalla…

27.6. ti klo 18.00 fc haka – hjk

Klassikko-ottelu & legendapelaajien juhla, otteluisäntä Sääksmäen seurakunta

Pirkanmaan derbyn jälkeen isot kotiottelut vain jatkuvat, kun suomalaisen jalkapallon Klassikko-ottelu FC Haka – HJK pelataan Tehtaan kentällä. HJK on tutusti ollut Hakalle tukala vastus – Klassikon voittaminen Tehtiksellä olisi huikea saavutus. Tälläkin kaudella on jo nähty, että kuka vaan joukkue Veikkausliigasta voi mestarisuosikin pelin horjuttaa.

Klassikko-ottelu on otollinen sauma nostaa paidat kattoon eli julkaista uudet FC Hakan legendapelaajat Tehtaan kentän päätykatsomoon. Ottelua ennen alkavissa juhlallisuuksissa kunnioitetaan FC Hakan entisiä pelaajia, jotka jatkavat legendapelaajien rivistöä. Ensimmäiset legendapelaajat julkistettiin 28.5.2022 ottelussa FC Haka – FC Lahti.

Otteluisäntä Sääksmäen seurakunta liikkuvasti mukana tapahtumassa!

Kuva: Legendapelaajien paidat Tehtaan kentän päätykatsomossa
E.Malm 6
J. Peltonen 10
V.Valtonen 4
A.Pulkkinen 2
E. Nieminen 9
V.Asikainen 3
Kuva: Jussi Rämä

8.7. la klo 17.00 fc haka – fc inter

Haka-perheen ottelu, otteluisäntä K-Market Vanhakylä

Ensimmäistä kertaa tällä kaudella lauantaipäivänä pelataan Tehtaan kentällä. Tällöin vieraana Turun FC Inter, jolta halutaan ehdottomasti ottaa kolme pistettä, varsinkin, kun pisteet jäivät Veritas Stadionille vieraspelireissulla edellisellä kierroksella.

FC Inter -ottelu toimii Haka-perheen otteluna yhteistyössä K-Market Vanhakylän kanssa. Ottelussa FC Hakan juniorijoukkueet esittäytyvät ja luvassa on junnuille suunnattua ohjelmaa!

13.7. to / 20.7. to uefa Konferenssiliigan 1.karsintaottelu

Historiallista europelitunnelmaa, otteluisäntä LähiTapiola

Kyseessä ei enempää, eikä vähempää, kuin FC Hakan ensimmäinen eurokotiottelu 15 vuoteen! Viime kaudella joukkue saavutti europelipaikan ja tämä tarkoitti pääsyä UEFAn Konferenssiliigaan, jossa ottelut alkavat 1.karsintakierrokselta. Ottelupari arvotaan tiistaina 20.kesäkuuta, jolloin saadaan vastustajan lisäksi tieto siitä, pelataanko kotipeli torstaina 13.7. vai 20.7. Konferenssiliigan 1. ja 2. kierroksen ottelut saadaan pelata Tehtaan kentällä.

Tätä historiallista europelitunnelmaa et halua jättää välistä – suunnitteilla on paljon upeita palveluita ja tunnelma on taatusti korkealla. Otteluisäntänä toimii LähiTapiola.

30.7. su klo 15.00 fc haka – fc Lahti

Legendaarinen Musariottelu & koko perheen tapahtuma, otteluisäntä UPM

Perinteikäs Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään jälleen 26.–30.7.2023 UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaan ainutlaatuisessa miljöössä. ”Musareilla” esiintyy jälleen Suomen eturivin artisteja ja ohjelmaa riittää perheen pienimmästä varttuneimpaan. Viime vuoden tapaan Musareiden koko perheen tapahtuma saapuu sunnuntaina Tehtikselle ottelun yhteyteen. Luvassa on esiintymisiä ja paljon muuta mielenkiintoista lapsille suunnattua ohjelmaa!

Tänä vuonna Musareilla esiintyy mm. J. Karjalainen, BESS, Kuumaa ja monia muita. Lue lisää ja nappaa itsellesi liput osoitteessa https://www.musarit.fi/.

Eikä siinä vielä kaikki.

Otteluita riittää tietysti vielä elo- ja syyskuussa! Veikkausliigan runkosarjan loput kotiottelut ajoittuvat seuraavasti:

  • 11.8. pe FC Haka – IFK Mariehamn (varapäivä 13.8. su)
  • 27.8. su FC Haka – KuPS
  • 3.9. su FC Haka – SJK

Otteluiden ohjelmasta infotaan lähempänä.

Tervetuloa Tehtikselle!

Liput tiketti.fi/fchaka!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT