Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kausikorttimyynti kiihtyy!

Ykkösen kausi alkaa lauantaina ja kausikorttimyynti käy vilkkaana!

Tähän mennessä kausikortteja on myyty noin 280 kappaletta, saammeko yhdessä ylitettyä 400 myydyn kausikortin määrän tämän viikon aikana?

Tässä ohjeita miten saat hankittua kausikortin tällä viikolla ja infoa kauden avausottelusta.

Voit tilata kausikortin ja laskun kotiin lähettämällä sähköpostia viimeistään maanantaina 24.4. osoitteeseen toimisto@fchaka.fi. Myöhemmin tilattujen kausikorttien osalta emme lupaa toimitusta ennen ensimmäistä kotiottelua.

K-citymarket Valkeakoski myy kausikortteja infopisteessään perjantaihin asti. Myynnissä ovat pääkatsomo-, päätykatsomo-, yritys- ja tukirengaskausikortit käteisellä ilman paikanvarausta. Oman paikan voi halutessaan varata kortin oston jälkeen soittamalla toimistolle 0404841934 tai laittamalla sähköpostia toimisto@fchaka.fi. Kaikille K-citymarketista kausikortin ostajille Juhla Mokka –kahvipaketti kaupan päälle!

Jos maksat kortin Smartum-, Tyky- tai Virike-seteleillä tai haluat heti varmistaa oman vakiopaikkasi katsomossa, voit maksaa ja hakea kortin Tehtaan kentältä FC Hakan toimistolta. Olemme avoinna tällä viikolla ma-to 9-17.

Pahoittelemme että joulukuussa kausikortin tilanneille luvattujen kaulaliinojen toimitus on joidenkin kohdalla viivästynyt. Postitamme kaulaliinat heti kun saamme ne fanituotetoimittajaltamme.

Ennakkolippuja lauantain otteluun voit ostaa netistä joko lippuagentti.fi tai zupticket.com. Lipunmyynti ja portit avautuvat lauantaina 29.4. klo 15. Paviljongissa on tarjolla Ravintola Liekin herkullinen texmex-buffet klo 15 hintaan 15€/hlö ja Mikko Huoviala musisoi. Viralliset matsietkot alkavat klo 16 Paviljongissa. Kauden avausottelu FC Haka – FC Honka starttaa klo 17. Valkeakosken Mieslaulajat esittävät Maamme-laulun ennen ottelua ja esiintyvät myös ottelun puoliajalla Paviljongissa.

Tervetuloa kannustamaan FC Hakaa kaudella 2017!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT