Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kausikorttimyynti jatkuu vauhdikkaasti

FC Hakan kausikortit tulivat myyntiin viimeisenä Veikkausliigan ottelupäivänä ja myyntivauhti on ollut suorastaan huikea. Tavoitteeksi asetettu yli tuhannen kortin raja tullee menemään rikki ennen, kuin kampanjahinta nousee korkeammaksi.

Ensi kauden kausikortin hinta on 200€, mutta ensi maanantaihin(15.11.2021) asti kausikortin saa kampanjahintaan 89€. Vaikka viime vuosilta tuttua kausarikampanjaa ei tänä vuonna olekaan, niin alun tarjoushinta on otettu tyytyväisenä vastaan ja kauppa on käynyt, niin verkossa, kuin toimistolla.

Perjantaiaamuun 12.11. mennessä kausikortteja oli myyty 760 korttia, joista 201 kappaletta oli käyty ostamassa paikan päältä Tehtikseltä ja loput 559 korttia oli myyty verkkokaupan kautta. Sähköinen asiointi onkin ollut tällä kaudella, niin Hakan verkkokaupassa, kuin lipputuotteita myyvässä Liveto -palvelussa vilkasta.

– Verkkokauppa on helpottanut paljon, sekä toimiston toimintaa, että asiakkaidenkin toimintaa, kun ei tarvitse tulla välttämättä toimistolle asioimaan saadakseen fanituotteita tai kausikortteja, kertoo Hakan kehittämis- ja tapahtumapäällikkö Jukka Jaskara.

Vaikka verkkokauppa onkin suositeltu vaihtoehto, niin Tehtikselläkin saa ehdottomasti käydä tuttuun ja turvalliseen tapaan asioimassa. Jaskara toivottaakin kaikki hymyssä suin myös paikan päälle.

– Nyt alkaa kausarien tarjouskampanjan loppukiri ja täällä palvellaan maanantaina vielä kello 16.00 asti, joten tervetuloa ostoksille Tehtikselle.

Ja mikäli toimisto ehtii sulkea ovensa ennen, kuin ehdit paikalle, niin verkkokauppa palvelee maanantaina myös 16 jälkeen.

Lisätietoja: KAUSIKORTTIMYYNTI 2022

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT