Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Aatu Hakala ja Henri Malundama Veikkausliigan lokakuun joukkueeseen

FC Hakan maalivahti Aatu Hakala ja puolustaja Henri Malundama valittiin mukaan Veikkausliigan tähdistöjoukkueeseen. Kuukauden pelaajaksi valittiin SJK:n Tuco ja valmentajaksi HJK:n Toni Koskela.

Veikkausliigan lokakuun pelaajaksi on valittu SJK:n hyökkääjä Ariel ”Tuco” Ngueukam. Tuco oli hurjassa maalivireessä viimeistellen lokakuun viidessä ottelussa peräti kahdeksan maalia ja oli vahvassa roolissa SJK:n noustessa pronssille.

Lokakuun valmentajaksi on valittu HJK:n päävalmentaja Toni Koskela. Koskela sai joukkueensa hiukan alavireisen kurssin käännettyä kreivin aikaan ja HJK nousi lopulta mestaruuteen saakka.

Kuukauden joukkueeseen nimettiin päävalmentaja Koskelan ohella kolme pelaajaa HJK:sta. Kaksi pelaajaa joukkueeseen saivat KuPS, SJK ja FC Haka sekä yhden pelaajan FC Inter ja FC Lahti.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet jo perinteiseen Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Veikkausliigan lokakuun joukkue (4-3-3):
Aatu Hakala (Haka)
Taneli Hämäläinen (KuPS) – Mikko Viitikko (FC Lahti) – Miro Tenho (HJK) – Henri Malundama (Haka)
Lucas Lingman (HJK) – Jair (HJK) – Denys Oliinyk (SJK)Benjamin Källman (FC Inter) – Tim Väyrynen (KuPS) – Tuco (SJK)

Kuukauden pelaaja: Tuco (SJK)
Kuukauden valmentaja: Toni Koskela (HJK)

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT