Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kausikortin ostaminen kannattaa!

Meillä on kovat odotukset tulevaan kauteen. Joukkue on osoittanut talven aikana, että se on valmis taistelemaan Ykkösen kärkipaikoista. Keke Armstrong ja Jari Pyykölä pitävät huolen siitä, että joukkue saa itsestään sen 100 % irti jokaisessa pelissä.

Katsomoissa on vielä runsaasti tilaa meidän suosikkikannattajille, kausikorttilaisille. Olemme myyneet huhtikuun alkuun mennessä n. 200 kausikorttia. Se on ehdottomasti liian vähän. Meillä on hieno historia ja perinteet, meillä on tukirengas ja kannattajat, paljon yhteistyökumppaneita. Meillä on tällä hetkellä nuori ja lahjakas joukkue. Ja silti olemme myyneet vähemmän kausikortteja kuin useimmat Ykkösen joukkueet. Meidän pitää vielä tuplata tämä määrä. Meidän pitää jokaisen osoittaa, että haluamme olla osa tätä hienoa tarinaa. Ja tarinaa ei synny ilman tosi kannattajia.

Seurassa on tällä hetkellä positiivinen ”tekemisen meininki”. Voit olla mukana palauttamassa seuraa sille tasolle, mille se kuuluu. Siinä me tarvitsemme kaikkien koskilaisten tuen. Otamme yhdessä tavoitteeksi tuplata kausikorttien myynnin vielä ennen kauden alkua.

Lisäksi olemme tarkistaneet pääkatsomojen lippujen hintoja tulevalle kaudelle. Kausikortin hankkiminen etukäteen tulee todella paljon edullisemmaksi.

Teemme sen yhdessä!

Olli Huttunen
toimitusjohtaja

PS. Kausikortit helposti tilaamalla osoitteesta toimisto@fchaka.fi. Kausikorttivaihtoehdot löydät täältä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT