Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kausi päätökseen lauantaina

FC Hakan vaiherikas Ykkösen kausi tulee päätökseen lauantaina, kun valkopaidat matkaavat FC KTP:n vieraaksi Kotkaan.
Viime lauantaina pelattu kauden toiseksi viimeinen kierros toi sellaiset tulokset, että ottelulla ei suurta panosta ole. Kotkalaiset tippuvat yhdessä FC Jazzin kanssa sarjassa ja Haka jatkaa Ykkösessä.

Tiukoille Hakan säilyminen meni, sillä voitolla kotkalaiset nousisivat vain pisteen päähän Hakasta. Kauden aiemmat kohtaamiset näiden joukkueen välillä päättyivät tasatuloksiin. Kotkassa lukemat olivat 3-3 ja Valkeakosken Tehtaan kentällä 2-2.

Asko Jussila on vetänyt tämän viikon Hakan harjoituksia, mutta lauantaina vetovastuussa Kotkan Arto Tolsa areenalla on Olli Huttunen.

– Ottelulla on vähän normaalista poikkeavat lähtökohdat, kun suurta panosta pelissä ei ole, Jussila pohtii.

– On vaikea sanoa sitä, millaisella miehityksellä KTP peliin lähtee. Tosin meilläkin on ollut joukkueessa flunssaa, joten kokoonpano voi jonkin verran elää. Saattaa olla, että vähemmän pelanneet pelaajat saavat nyt enemmän peliaikaa, Jussila miettii.

Hakan sijoitus kauden päätteeksi tulee olemaan kuudes, seitsemän tai kahdeksas. KTP tulee olemaan varmuudella yhdeksäs.

Kotkaa suuremmat panokset Ykkösessä on Jyväskylässä ja Turussa, joissa pelataan sarjanoususta. JJK:lla on piste enemmän kuin TPS:lla. JJK kohtaa kotikentällään lauantaina AC Oulun ja TPS EIF:n.

FC KTP-FC Haka Kotkan Arto Tolsa areenalla lauantaina 22.10. kello 15.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT