Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kauden viimeinen kotiottelu lauantaina Tehtiksellä!

FC Haka – KPV Tehtiksellä huomenna 14.10. klo 15!

Portit, lipunmyynti ja vip-tila aukeavat klo 13.30. Liput 8-18 euroa. Ennakkolippuja otteluun voit ostaa netistä joko https://www.zupticket.com/fc-haka-kpv-17152.html tai https://www.lippuagentti.fi/event/view?id=2742.

Otteluisäntänä matsissa toimii Habita.

Myös Saarioinen on mukana matsissa, nappaa kiinni esittelyn yhteydessä pelaajan heittämä pallo, palauta pallo Hakan toimistolle pelin aikana ja saat Saarioisten lahjakortin!

Etkot potkitaan Paviljongissa klo 14.15. Fanituotemyynti palvelee Paviljongissa ennen ottelua ja koko matsin ajan. Huikeita fanituotetarjouksia, mm. pipo+kaulaliina yhteishintaan 25 euroa! Myös kioskissa myydään pelievästä alennetuin hinnoin.

Silja Linen lapsiparkki löytyy kentän tehtaan puoleisesta päädystä leikkikentältä ja lastenhoitajat ovat paikalla leikittämässä lapsia klo 14.30 alkaen.

Tehtiksen kesän päättymistä juhlitaan ottelun jälkeen Paviljongissa iltaan asti! Joukkue tulee viettämään aikaa kannattajien kanssa, DJ Rautsi pitää huolta musiikista ja muusta tunnelmasta, Koskijaloste grillaa lämmintä ruokaa paikan päällä ja tietovisassa muistellaan kauden tapahtumia.

Ottelujatkoja juhlitaan lisäksi BileLinnossa, jossa on yksityistilaisuus klo 21-23 Hakan kannattajille (sisäänpääsy kausikortilla tai ottelulipulla). Pelaajat ovat mukana juhlahumussa ja BileLinno tarjoaa pientä lämmikettä, naposteltavaa ja tarjouksia. Lisäksi kaikkien saapuneiden kesken arvotaan tekniikkapallo pelaajien nimmareilla varustettuna!

Jos et pääse huomenna Tehtikselle, matsi näkyy myös osoitteessa http://www.fanseat.com/event/3379.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT