Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kauden 2019 kapteenisto valittu

Hakan kapteenisto kaudelle 2019 on valittu. Joukkue äänesti kapteeniksi Jacob Bushuen ja apureiksi kapteenistoon Ville-Valtteri Starckin ja Anton Popovitchin.

– Nimitys joukkueen kapteeniksi heti ensimmäisellä kaudella on yksi suurimmista kunnianosoituksena urallani. En voi hoitaa vastuuta kevyellä kädellä vaan aion laittaa sydämeni ja sieluni peliin joka päivä, Bushue toteaa.

– Joukkueella ja kannattajilla on isot tavoitteet tälle kaudelle. Odotan innolla, että tämä nälkäinen ja intohimoinen ryhmä pääsee näyttämään kykyjään, Bushue jatkaa.

Myös Starck ja Popovitch arvostavat valintaa korkealle.

– Tietenkin on hieno kunnia saada jatkaa kapteenistossa myös tällä kaudella ja kiitos menee joukkuekavereille, jotka äänestivät minua. Itse yritän kentällä auttaa joukkuetta niihin yhteisiin tavoitteisiin joita ollaan asetettu ja kentän ulkopuolella hoitaa asiat esimerkillisesti, Starck sanoo.

– Meillä on minun mielestäni hyvä kolmikko kasassa. Jacob on paras valinta kapteeniksi johtavuudellaan. Minä ja Ville sitten autetaan niin paljon kun mahdollista. Tietysti meillä on enemmän tietoa kaikesta Hakaan liittyvistä asioista kun ollaan oltu tässä enemmän mukana. Koetetaan sitä kautta tuoda omia näkemyksiä esiin ja pitää Haka-rutiineita yllä, Popovitch puolestaan alleviivaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT