Haka iski Raumalla neljästi

FC Haka teki lauantaina voitokkaan reissun Raumalle. Kakkosen kauteen valmistautuva Pallo-Iirot kaatui Äijänsuolla lukemin 4-0 (1-0).

Hakan maaleissa toteutui pitkälti sama kaava. Hyvien murtautumisten jälkeen oli vain maalivahti ohitettavana.

– Tämä ottelu olisi voinut päättyä miten vain. Meille maalinteko on edelleen vain aika vaikeaa. Onneksi nyt sentään neljä maalia tuli, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio tuumi.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla nähtiin yksi maali, kun Elias Ahde onnistui parinkymmenen minuutin pelin jälkeen.

Toisen puoliajan kahdeksannella minuutilla Salomo Ojala vei Hakan kahden maalin johtoon.

Tuon osuman jälkeen molemmat joukkueet tekivät runsaasti vaihtoja.

– Lopulta Pallo-Iirot putosi kyydistä. Mutta kyllä tämä peli meillä aika hyvin hallussa oli. Ei heillä tainnut juuri vaarallisia maalipaikkoja olla, Tainio pyöritteli.

Viimeisen kymmenminuuttisen aikana Haka onnistui vielä kahdesti. Ensin osui Jami Kyöstilä ja perään Erkka Helminen.

– Puolustus toimi jälleen hyvin, Tainio kiitteli myös omiensa takalinjoja.

Hakan seuraava ottelu on tulevana perjantaina kello 15 Tehtaan kentällä. Vastassa on tuolloin vielä viime kaudella Ykköstä pelannut Klubi 04.

– Neljä seuraavaa peliä pääsemme pelaamaan kotona. Se on ihan mukava asia, Tainio huomautti.

Klubi 04:n ohella tuohon putkeen kuuluvat kevään viimeinen harjoituspeli TPS:aa vastaan sekä kauden ensimmäisen Ykkösen kamppailut, joissa vastassa ovat TPV ja KTP.

Hakan kokoonpano Pallo-Iiroja vastaan: Joonas Immonen, Niklas Friberg, Noah Leong (60. Henri Malundama), Samuel Mansour (60. Joona Kari), Jacob Bushue (60. Anton Popovitch), Jean Fridolin Nganbe Nganbe (60. Erkka Helminen), Tino Purme, Joona Tapani, Salomo Ojala (69. Jami Kyöstilä), Elias Ahde (60. Antto Hilska), Samuel Chidi (60. Akseli Lehtojuuri).