Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Katso nousukauden maalit ja äänestä suosikkisi

Kun pelikentille ei vieläkään pääse, voi jalkapalloikävää lievittää katselemalla vanhoja otteluja ja koosteita. Hakan Youtube -kanavalta löytyy materiaalia aina viiden vuoden takaa, joiden avulla pääsee mustavalkoiseen tunnelmaan.

Nyt kanavalle on lisätty myös viime vuoden maalikooste. Palaa menestyksekkään nousukauden tunnelmiin uudelleen ja valitse maalien joukosta suosikkisi. Äänestäneiden kesken arvotaan 85 -juhlavuoden pelipallo varustettuna kaikkien nousijajoukkueen pelaajien nimikirjoituksilla.

Äänestää voit haluamassasi Hakan SoMe -kanavassa (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube) kommentoimalla maalikooste päivityksen alle. Olet automaattisesti mukana äänestyksessä, kunhan myös tilaat/tykkäät/seuraat kyseistä Hakan SoMe -kanavaa.

Äänestys on voimassa perjantaihin 15.5.2020 kello 9.00 asti, minkä jälkeen suoritetaan arvonta kaikkien äänestäneiden kesken.

Kannattaa joka tapauksessa ottaa Hakan Youtube -tili muutoinkin seurantaa, silloin varmistut, että pysyt ajan tasalla sinne ilmestyvästä materiaalista. Maalikoosteen lisäksi tililtä löytyvää tuoretta materiaalia on muun muassa Pirkanmaan virtuaaliderbyn huippuhetket, sekä videot Jacob Bushuen ja Salomo Ojalan valmistautumisesta kyseiseen otteluun.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT