Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hacast – ”Perinteikkään seuran arvoinen podcast”

Nyt se on täällä! Viikoittainen annos asiaa Hakasta ja hakalaisista. Ei muuta, kuin napit korviin ja lenkille, pihahommiin tai vaikka siivoamaan. Podcastit eivät ole mikään uusi ilmiö ja niistä onkin muodostunut normaali osa useiden ihmisten arkea.  Myös jalkapallosta on jo ennestään monia hyviä podcasteja tarjolla, mutta vihdoinkin myös hakalaisille on tarjolla ikioma keskusteluohjelma Hacast!

Ensimmäinen jakso julkaistaan keskiviikkona 29.4.2020 kello 10.00 ja sarjan isäntänä toimii armoitettu Haka -fani Mikko Aaltonen. Mies jonka ääni tuli koskilaisille tutuksi Tehtiksen äänenä jo takavuosina, mutta viime aikoina myös tuhansille muille suomalaisille Viasatin, Viaplayn, Fun Tampereen ja Ruutu -urheilun kautta.

37 -vuotias Aaltonen on syntyjään valkeakoskelainen ja saanut musta-valkoisen sydämen äidiltään. Vaikka nuoruusvuodet vierähtivätkin Hämeenlinnassa, niin lopullisesti Hakasta tuli hänen seuransa lapsuuden pihapeleissä, joissa vastassa oli kaksi pääkaupunkiseudulta muuttanutta HJK -fania. Ja tuo sama suhde niin Hakaan, Klubiin, kuin ystäviinkin on säilynyt läpi vuosikymmenten.

Viime vuosina miehen ääni on tullut monille jalkapallofaneille tutuksi etenkin Bundes- ja Valioliigojen kautta, joten on luonnollista ja samalla erittäin mahtavaa, että Haka on saanut podcastinsa ääneksi juuri hänet.

Entä mitä näissä lähetyksissä on sitten luvassa?

– Mielenkiintoisia asioita ja ihmisiä historiasta, nykypäivästä, sekä tulevaisuudesta. Myös sellaisia asioita ja uutta tietoa, mitä ei löydy verkkosivuilta, wikipediasta tai esimerkiksi FutisForumilta, pohdiskelee Mikko tulevan sarjan sisältöä.

Tosiaankin kyseessä on sarja jaksoja, joita pyritään saamaan pihalle yksi per viikko tahtia. Aaltonen itse on valmis sitoutumaan jaksojen tekemiseen toistaiseksi, eli tuotanto ei tule loppumaan Veikkausliigakauden päättymiseen. Julkaisualustana jaksoille toimii Nelonen Median Supla, mille löytyy myös matkapuhelinsovellukset valmiina.

Keskiviikon ensimmäisessä jaksossa on vieraana päävalmentaja Teemu Tainio, mutta ajatuksissa ja toiveissa on saada myös muita mielenkiintoisia henkilöitä niin joukkueesta, kuin taustaltakin vieraaksi.

– Toivon näistä muodostuvan sellaisen Haka-aiheisen keskusteluohjelman ennemmin, kuin vain sarjan haastatteluja. Erittäin innolla lähden tätä tekemään ja haluan, että perinteikäs seura saa ansaitsemansa podcastin, Aaltonen lupaa.

Ota siis Hacast haltuusi heti keskiviikkona 29.4. kello 10.00 TÄÄLTÄ ja kuunneltuasi jatka keskustelua Hakan SoMe -kanavissa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT