Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kapteeni jatkaa Hakassa!

Veikkausliigaan nousseen FC Hakan kapteenina päättyneellä kaudella toiminut Jacob Bushue, 27, jatkaa valkeakoskelaisseurassa myös ensi kaudella.

– Hänen pelaamisensa tason kyllä tiesimme, mutta johtajan ominaisuudet yllättivät isosti. Ensimmäinen kausi ja kapteenin nauha käteen. Se kertoo paljon Jacobista pelaajana ja ihmisenä, FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio toteaa.

Amerikkalainen keskikenttäpelaaja siirtyi Hakaan viime talvena EIF:sta. Bushue arvostaa jatkoaan Valkeakoskella suuresti.

– Olen erittäin innoissani toisesta kaudesta Hakan kanssa, Bushue kertoo.

Kaudella 2019 Bushue pelasi Hakassa 24 Ykkösen ottelua ja onnistui maalinteossa kertaalleen.

– Tulin aikoinani Suomeen aikomuksenani pelata Veikkausliigassa ja nyt pääsin siihen tilanteeseen hienon seuran kanssa. Olen onnekas, että Haka luottaa minuun ja arvostaa sitä panosta, mitä voin tuoda seuralle, Bushue toteaa.

– Olen myös innoissani siitä, että saan olla vuoden lisää Teemu Tainion opissa ja uskon, että hän voi viedä pelaamistani vielä seuraavalle tasolle, Bushue puntaroi.

Bushue tietää, että Veikkausliigassa pelaaminen tuo uudet haasteet.

– Se ei silti heilauta itseluottamustani. Lähestymme jokaista peliä ja jokaista harjoittelua täsmälleen samalla tavalla eli voittoa tavoitellen. Otamme asiat päivä kerrallaan ja tulokset tulevat sitä kautta. Seura, kaupunki ja pelaajat ovat odottaneet pitkään pelaamista Veikkausliigassa ja me olemme siihen valmiita, Bushue painottaa.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT