Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

”Kaikki tulevat antamaan 100 prosenttia” – Guilherme Morais lupaa taistelevan Hakan

Tehtaan kentällä juhlistetaan 90-vuotiasta FC Hakaa maanantaina ja tapahtumia riittää niin kaupungissa kuin Tehtiksellä. Kapteeni Guilherme Morais haluaa, että mustavalkoiset juhlat nähdään myös kentän puolella.

Haka saa maanantaina vastaansa Ilveksen, joka ryöpytti Hakaa edelliskohtaamisessa Tammelassa peräti 5-0. Morais odottaa tällä kertaa erilaista Hakan joukkuetta.

– Se oli meiltä surkea peli. Emme kuitenkaan piiloudu tulokselta, vaan kannamme siitä vastuumme. Keskustelimme sen pelin jälkeen paljon ja olemme mielestäni näyttäneet sen olevan yksittäinen tapaus. Ottelu olisi todennäköisesti ollut hyvin erilainen, jos olisimme onnistuneet rangaistuspotkussa, mutta sellaista on jalkapallo ja sellaista sattuu, Morais palaa vielä joukkueiden edelliskohtaamiseen.

Kapteeni lupaa, että maanantaina nähdään erilainen Haka.

– Nyt voimme näyttää todellisen tasomme ja on aina erilaista pelata Tehtiksellä kuin vieraissa. Kaikki tulevat maanantaina antamaan 100 prosenttia.

Ottelu on myös FC Hakan 90-vuotisjuhlaottelu ja Morais on ylpeä saadessaan edustaa Hakan kaltaista seuraa, jolla on takanaan pitkä ja menestyksekäs historia sekä valoisa tulevaisuus.

– Olen tottunut pelaamaan perinteikkäissä joukkueissa ja arvostan sitä historiaa ja kulttuuria mikä perinteisten joukkueiden ympärillä on. Isot tasaluvut ovat aina erityisiä ja kertovat seuran perinteistä. Meidän on kuitenkin pidettävä juhlien keskellä keskittyminen Ilves-pelissä ja sen jälkeen on vastassa HJK. Menemme peli kerrallaan ja teemme päivittäin töitä menestyksen eteen.

FC Haka – Ilves maanantaina 15.7. kello 19.00. Koko perheen otteluetkot alkaa kello 15.00 Lepänkorvan puistossa ja Tehtiksen portit avautuvat 17.15.
Lue lisää juhlaottelun huikeasta tapahtumatarjonnasta TÄÄLTÄ!

Osta liput täältä
Alle 17-vuotiaat ilmaiseksi Tehtaan kentälle koko kauden 2024!

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT