Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kaikki Hakan ottelut kaudella 2017 katsottavissa myös Elisa Viihteestä

Tuoreen sopimuksen myötä koko Ykkösen kausi 2017 on katsottavissa Elisa Viihteessä sekä suorina lähetyksinä että myös tallenteina. Näin ollen koko Hakan kauden näkee myös Elisa Viihteen kautta, jos ei pääse peleihin paikan päälle.

– Jalkapallo kiinnostaa tutkitusti asiakkaitamme ja nyt voimme Miesten Ykkösen myötä laajentaa tarjontaamme kattamaan entistä enemmän myös kotimaista jalkapalloa. Ykkönen on valtakunnallisesti erittäin kiinnostava sarja, toteaa Elisan liiketoimintajohtaja Sami Aalto Miesten Ykkösen verkkosivuilla.

Jalkapallon Ykkösen näkyvyys kasvaa sopimuksen myötä huomattavasti, sillä aiemmin otteluiden seuraaminen on ollut hajanaisuuden vuoksi vaikeaa. Elisa Viihde tuo sarjan kaikki ottelut digiboksilla ja mobiilisovelluksella katsottaviksi.

– Ykkönen on ollut jo pitkään todella kovatasoinen sarja, mutta katsojat eivät ole aiemmin pystyneet seuraamaan sitä keskitetysti. Olemme seurojen tapaan iloisia siitä, että kaikki sarjan ottelut ovat nyt ensimmäistä kertaa katsottavissa kootusti Elisa Viihteessä, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande sanoo.

Hakan kausi Miesten Ykkösessä kaudella 2017 alkaa kotiottelulla lauantaina 29.4. Tuolloin Tehtikselle saapuu talvikaudella kovassa vireessä ollut sarjanousija FC Honka. Ottelu alkaa kello 17.00.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT