Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kahden uuden sopimuspelaajan myötä kohti Suomen Cupin avausta

FC Hakan on määrä pelata lauantaina Saharan tekonurmella Suomen Cupin lohkovaiheen ensimmäinen ottelu MYPA:a vastaan. Talvinen keli asettaa otteluun oman haasteensa.

– Perjantaina meillä olisi tarkoitus ottaa Saharaan tuntumaa. Siinä jo aika hyvin näkee, missä kunnossa kenttä on. Lauantaina pakkasen ei pitäisi olla ongelma, mutta katsotaan nyt, mitä lumisade saa aikaan. Varakenttää meillä ei tähän peliin ole, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio kertoo.

Hakan joukkueessa on mukana kaksi uutta sopimuspelaajaa, Tino Purme, 20, ja Elias Ahde, 22.

– Elias Ahde on meille tuttu pelaaja syksyn 2016 osalta, jolloin hän teki meille tärkeitä maaleja. Hyvin liikkuva ja viimeistelevä hyökkääjä tarvitsee nyt vastuuta ja sitä on meillä luvassa. Hänellä on 1+1 vuotinen sopimus testijaksolla, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoo.

Tino Purme on keskikentän keskustan pelaaja, joka ihastutti valmennusta joulukuussa pelatussa
harjoituspelissä FC Lahtea vastaan.

– Hän on Klubin entisiä junioreita, joka viime kauden pelasi NJS:ssa. Nuori pelaaja, joka on valmis haastamaan kokeneempia keskikentän pelaajia. Sopimus on mallia 1+1 vuotta, Huttunen toteaa.

Toipilaiden listalla Hakan joukkueesta ovat edelleen Jonni Thusberg, Jean Fridolin Nganbe Nganbe sekä Samuel Chidi.

– Joona Kari on myös sivussa ja ainakin Erkka Helmisen pelikunto on vielä kysymysmerkki, päävalmentaja Tainio sanoo.

Hakan ja MYPA:n välisen Suomen Cupin ottelun alkaa sään salliessa Saharan tekonurmella lauantaina 26. tammikuuta kello 14.30. Hakan ja MYPA:n kanssa samassa lohkossa pelaavat myös AC Oulu, MuSa ja FF Jaro.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT