Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kaataako Haka taas AC Oulun?

FC Hakan ottelut Ykkösessä jatkuvat torstaina Tehtaan kentällä. Vastaan asettuu AC Oulu, joukkue jonka Haka on kaatanut tällä kaudella jo kahdesti.

Ensimmäisen kerran joukkueet kohtasivat toukokuussa Tehtaan kentällä. Hakan maaleista vastasivat tuolloin Samuel Chidi ja Henri Malundama. Heinäkuun alussa Oulun Raatissa Hakan Erkka Helminen oli ottelun ainoan maalin tekijä.

AC Oulu saapuu Tehtaan kentälle kovassa iskussa, sillä viiteen edellispeliin AC Oulu on napannut 11 pinnaa. Hakan vastaava saldo on viisi pistettä.

– On syytä huomata, että he ovat erinomaisessa vireessä. AC Oulu on voittanut monta peliä viime aikoina ja heillä on monta kokenutta pelaajaa. Mutta toivottavasti olemme oppineet kahden viime pelin tappiostamme ja pystymme jälleen hyvään esitykseen Oulua vastaan, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong miettii.

Hakan pelaajatilanne on ottelun alla hyvä.

– Joona Kari on flunssassa, mutta muut ovat pelikunnossa. Toivotaan, että ei tule mitään viime hetken poissaoloja, Armstrong toteaa.

Kahden peräkkäisen tappion myötä Haka on pudonnut Ykkösessä viidenneksi, mutta voitto torstaina veisi valkopaidat taas AC Oulun edelle. Kärkijoukkue EIF:iin matkaa on kymmenen ja karsijan paikalla olevaan HIFK:hon seitsemän pistettä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT