Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Joonas Immonen haluaa Hakan takaisin voittojen tielle

Hakan kesäinen kotiottelusuora päättyy tiistaina, kun Tehtikselle saapuu vastaan Ykkösen hännille juuttunut FC Jazz. Haka voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen Porissa toukokuun alussa maalein 2-1, mutta sen pelin voitto ei paina vaakaa tiistaina tippaakaan Hakan suuntaan.

Viime kauden Ykkösen päätöskierroksella Hakan edustuksessa debytoinut nuori maalivahtilupaus Joonas Immonen tietää, että sarjataulukko ei kerro koko totuutta Jazzin osaamisesta.
– Kyllä Jazz on todella hyvä porukka, vaikka toistaiseksi sarjan hännillä ovatkin, Immonen alleviivaa.

Hakan edellinen ottelu Ykkösessä päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen TPS:n 2-1-vierasvoittoon. Tuossa ottelussa torjuntavastuussa olleeseen Immoseen peli ei kuitenkaan kaatunut, vaan turenkilaislähtöinen liimanäppi antoi viimeiseen asti torjunnoillaan Hakalle mahdollisuuden pelata pisteistä huippuvireisiä turkulaisia vastaan.
– Kyllä siinä TPS-matsissa tuli muutama ihan hyvä koppi, mutta sama se niistä kopeista, kun pisteitä ei tullut, Immonen toteaa vaatimattomasti.

Hakan ykkösmaalivahdin paikasta käydään parhaillaan tiukkaa ja tervettä kilpailua Ville Kauppisen ja Immosen välillä. Syksyllä 19 vuotta täyttävä Immonen on ollut tyytyväinen omaan kauteensa toistaiseksi.
– Onhan se kieltämättä ollut makeeta päästä pelaamaan Ykkösessä. Parhaani olen yrittänyt tehdä ja sitä kautta auttaa joukkuetta mahdollisimman hyvin, Immonen pohtii.

Jazz-pelin alla harjoituksissa on ollut kova tekemisen meininki eikä vähiten sen vuoksi, että juhannuksen viettoon lähdettiin murskatappion jälkeen.
– Fiilikset on hyvät ja odottavat, meillä oli tänään treeneissä hyvä pöhinä päällä ja se näkyy varmasti myös tiistain pelissä, Immonen valottaa maanantain harjoitusten antia.

Jazz-peliin Hakalla on vain ja ainoastaan yksi tavoite.
– Kasvot pitää pestä sen SJK-ottelun jäljiltä. Voitto kotiin ja uuteen nousuun, Immonen lataa lopuksi.

Hakan ja FC Jazzin välinen Ykkösen ottelu alkaa Tehtiksellä tiistaina 28.6. kello 18.30. Matsietkot pelataan ravintola Stellassa kello 16.30 alkaen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT