Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Jatkuuko Hakan tappioton putki?

Haka jatkaa Ykkösen ottelujaan lauantaina Kokkolassa. Vastassa on sarjakolmonen KPV, jonka Haka voitti Tehtaan kentällä kesäkuussa Kalle Multasen maalilla 1-0.

Multasta ei KPV-ottelussa loukkaantumisen vuoksi kentällä nähdä. Sivussa ovat edelleen myös Mikko-Petteri Latosaari, Ville Kauppinen, Ville-Valtteri Starck ja harjoituksissa loukkaantunut Tuomas Lähdesmäki. Näistä Lähdesmäen vamma vaikuttaa sen verran vakavalta, että hän on poissa jopa pari kuukautta.

– Lähdemme Kokkolaan kapealla ryhmällä, mutta toivottavasti hyvin nälkäisellä sellaisella. Ja asenteen pitää olla jälleen kerran kunnossa, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong toteaa.

Hakalla on takanaan kolme ottelua ilman tappioita, mutta voittoja noista peleistä on tullut vain yksi. Koskilaiset lähtevät viikonloppuun sarjataulukon sijalta kuusi. Kärkeen on eroa 11 pinnaa ja putoajan paikalle kymmenen.

– Näyttää siltä, että syksystä tulee monen seuran osalta todella jännittävä. Gnistankin otti vihdoin ensimmäisen voittonsa ja sai siitä takuulla itseluottamusta, Armstrong sanoo.

KPV hankki loppukaudeksi SJK:sta lainalle hyökkääjä Eli as Ahteen. Ahde tuli koskilaisille tutuksi viime syksynä, kun hän nousi lyhyen laina-aikansa aikana Hakan parhaaksi maalintekijäksi.

– KPV on saalistanut kolmesta edellispelistään vain yhden pisteen. He haluavat nousua ja heidän oli pakko reagoida. Hankala peli on joka tapauksessa tulossa. Kokkolassa on pieni kenttä ja luonnonnurmi. Sellaisiin olosuhteisiin emme ole viime aikoina tottuneet, Armstrong tuumaa.

KPV:n jälkeen Haka kohtaa GrIFK:n. Tuo ottelu pelataan Tehtaan kentällä lauantaina 12. elokuuta kello 17 alkaen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT