Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Inter oli tehokkaampi Veritaksen perjantai -illassa

FC Hakan perjantainen vierailu Turkuun oli synkkä, sillä kotijoukkue FC Inter oli maalipaikoissaan ahneempi ja tehokkaampi, vieden ottelun selvästi nimiinsä maalein 3-0.

Hakan päävalmentaja Teemu Tainio ei ottelun jälkeen löytänyt seliteltävää, vaan totesi vastustajan olleen perjantai -illassa parempi.

– Ei tässä kauhean positiivisilla fiiliksillä voi olla. Inter vei meitä fyysisyydessä sata-nolla niissä maaliin johtaneissa tilanteissa.

Interin hyökkääjä Darren Smith oli pelipäällä uusitulla Veritas Stadionilla iskien joukkueensa kaksi ensimmäistä maalia.

Ensimmäinen osuma syntyi 21. minuutilla. Smith sai pallon suojaukseensa kuudentoista rajalla, pääsi kääntymään ja laukoi pallon tarkasti vasempaan alakulmaan.

Lukemat olisivat voineet olla ensimmäisellä jaksolla rumemmatkin ilman Aatu Hakalan muutamaa huipputorjuntaa.

Hakalla oli toki ensimmäisen jakson lopussa vahva ote pelistä ja maalikin roikkui ilmassa. Mutta kun tasoitusosumaa ei nähty, niin Inter otti kuskin paikan uudelleen, kun Smith iski pallon toisen kerran Hakalan selän taakse 53. minuutilla.

Tämän jälkeen ei voittajasta oikeastaan ollut enää epäselvyyttä ja viimeinen naula arkkuun oli Mikael Almenin osuma 63. minuutilla.

– En nyt sanois, että oltiin Interiä muutoin perässä, mutta ne maalit kertoo, että oltiin perässä. Meillä oli omat paikkamme, mutta niistä ei tehty.

– Valmennus ottaa täysin vastuun siitä, että meillä soi omissa liikaa ja toistetaan samoja virheitä.

– Asiat on nyt laitettava kuntoon. Pelit tulee nopeasti, eli focus on saatava nopeasti tulevaan heti analysoinnin jälkeen, Tainio toteaa päättäväisesti.

Ottelun huippuhetket Veikkausliiga.com.

Ottelun huippuhetket Ruutu+.

FC Interin raportti.

Ryan Mahutan ajatuksia pelin jälkeen Hakan Facebookissa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT