Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Infoa ottelusta FC Haka – AC Oulu

FC Haka – AC Oulu Tehtaan kentällä tänään 6.9. klo 18.30! Suosittelemme saapumaan Tehtikselle hyvissä ajoin ruuhkien välttämiseksi.

Portit, lipunmyynti ja VIP-tila aukeavat klo 17. Liput portilta 5-15 euroa. Edullisia ennakkolippuja otteluun voi ostaa Ticketmasterin kautta https://www.ticketmaster.fi/event/fc-haka-ac-oulu-lippuja/228483

Otteluisäntänä matsissa toimii Saarioinen. Saarioisten leipiä jaossa portilla 300 ensimmäiselle ja lisäksi pelaajat heittävät katsomoon Saarioisten palloja, jotka voi käydä vaihtamassa lahjakorttiin FC Hakan toimistolla puoliajalla tai pelin päätyttyä.

Myös Lassila & Tikanoja on mukana ottelussa. Peliin saapuu erikoisjäteauto The Kierrätysnaattori sekä bajamaja-peräkärry, tule tutustumaan! Lisäksi FC Haka ja Lassila & Tikanoja ovat kutsuneet kaikki Valkeakosken alakoululaiset peliin.

Fanituotemyynti palvelee Paviljongilla ennen ottelua ja koko matsin ajan. Paviljongilla myynnissä myös Denissin pizza-sliceja!

Lapsiparkki löytyy kentän tehtaan puoleisesta päädystä leikkikentältä ja lastenhoitaja on paikalla leikittämässä lapsia klo 18 alkaen.

Tervetuloa Tehtikselle!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT