Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Ilves-ottelussa juhlitaan 100-vuotiasta Valkeakoskea, lapsille runsaasti ohjelmaa!

Hakan seuraava kotiottelu on kauden toistaiseksi suurin – Pirkanmaan herruus ja tärkeät pisteet ovat katkolla ensi keskiviikkona 7.6. ottelussa FC Haka – Ilves, jossa otteluisäntänä toimii Pihlajalinna. Suuren ottelun lisäksi suuret ovat myös juhlallisuudet sen ympärillä – Ilves -ottelu on osoitettu Valkeakosken kaupungin 100-vuotisjuhlaotteluksi.

Ottelu alkaa klo 18.00, mutta paikalle kannattaa todellakin saapua ajoissa nauttimaan juhlasta, runsaasta ohjelmatarjonnasta, maistuvista matsiherkuista ja jännittävästä ottelusta. Paljon ohjelmaa luvassa perheen pienimmästä varttuneemmalle asti.

Valkeakosken kaupunki 100 vuotta

Juhlaottelulla FC Haka kunnioittaa Valkeakosken kaupungin 100 vuoden ikää. Ottelua edeltää erityiset juhlallisuudet ja ottelun avauspotkun potkaisee Valkeakosken kaupungin edustaja. Joukkue pelaa ottelun ensimmäisen puoliajan erityisillä Valkeakoski100-juhlapelipaidoilla. Pelipaidat tullaan huutokauppaamaan ja tuotot ohjaamaan lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta tukevaan Jussi Peltonen-rahastoon.

Juhlaottelun kunniaksi FC Haka on jakanut koululaisille lippuja ota aikuinen mukaan -periaatteella. Totuttuun tapaan alle 17-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi ja ovat tervetulleita juniorikatsomoon (Kivikatsomon N-lohko).

Ottelupäivänä on käynnissä Valkeakosken markkinat, jossa on FC Hakan pelaajia jakamassa ottelulippuja. Markkinoilla käydessä poikkeaa kätevästi keskiviikkona 1-vuotissyntymäpäivää viettävässä Haka-Storessa Click Shoes Valkeakosken myymälässä! Luvassa synttäritarjouksia, joten pysy kuulolla.

Otteluisäntänä Pihlajalinna

Otteluisäntä Pihlajalinna on tapahtumassa vahvasti mukana juhlistamassa Valkeakosken kaupunkia ja jännittämässä Pirkanmaan derbyä. Otteluisännän monipuolisiin palveluihin pääsee tutustumaan tapahtumapisteellä Puukatsomon läheisyydessä. Pihlajalinnan Kettu-maskotti on mukana ja olemme kuulleet huhua, että ketulta olisi tullut Hakan maskotille Jussi-jänikselle haaste kisailemaan puoliajalla…

Freestyle-futista ja muuta aktiviteettia nuoremmille!

Lapsia ja nuoria pienpeleihin on haastamassa Alexander Wessberg, nelinkertainen freestyle-jalkapallon suomenmestari sekä maailmalla kärkinimiin kuuluva freestyle-jalkapalloilija. Alexander tulee otteluun esiintymään ja hänet voi haastaa pelikentällä päätykatsomon takana olevalla tapahtuma-alueella, jossa myös aina suosittu pomppulinna sekä kasvomaalauspiste!

Saavuthan ajoissa

Tehtaan kentälle odotetaan suurta yleisömäärää, joten suosittelemme lämpimästi saapumaan ajoissa varaamaan mieluisan paikan katsomosta ja nauttimaan Tehtiksen tarjonnasta, jota riittää reilusti ennen ottelun alkua. Valkeakosken kaupungin juhlallisuuksia ennen Tehtiksen pre-match -ohjelmassa tälläkin kertaa mielenkiintoisia haastatteluja ja knoppitietoja. Pre-match show’n ohjelmasta vastaa FC Hakan mediavastaava, juontaja Esa Heritty. Esa on puikoissa myös ottelun jälkipeleillä Paviljongissa, josta kuulet ensimmäisenä valmennuksen ja pelaajien ajatuksia tuoreeltaan ottelun jälkeen.

FC Haka – Ilves ke 7.6. klo 18.00, liput tiketti.fi/fchaka!

Kuvamateriaalit: Olli Myyrä ja Sanna Lahtinen-Mäkelä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT