Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Ilmoittaudu mukaan Haka golfiin!

Perinteinen Haka Golf saapuu jälleen – Haka Golf 2024 kokoaa hakahenkiset golfaajat kisailemaan Hattula Golfin mainiolle kentälle perjantaina 7.6.2024. Golf-päivä huipentuu FC Haka – IFK Mariehamn -otteluun Tehtaan kentällä VIP-palveluista ja Paviljongin Jälkipeleistä nauttien. Ilmoittautuminen on käynnissä nyt, joten nappaa kaverisi mukaan, lähde kisailemaan ja nauti huikeasta päivästä parhaassa seurassa!

Päivä lähtee käyntiin yhteislähdöllä Hattula Golfissa klo 9.00, jota ennen nautitaan aamupala ja kuullaan kisainfon lisäksi Hakan viimeisimmät kuulumiset. Kisailujen ja peseytymisen jälkeen tie vie kohti Tehtistä ja VIPiä, jonka ovet aukeavat klo 16.30. VIPissä järjestetään Haka Golfin palkintojenjako ja osallistujat pääsevät nauttimaan Mallaspitojen herkullisesta VIP-menusta, jonka ravitsemana pääsee nauttimaan Veikkausliigan ottelusta FC Haka – IFK Mariehamn, joka potkaistaan käyntiin klo 18. Ottelun viralliset Jälkipelit Paviljongissa tarjoavat vielä ottelun jälkeen mielenkiintoisia haastatteluja ja ohjelmaa!

Haka Golf 2024 pelimuoto on 2 henkilön scramble, tasoitus 25% parin yhteenlasketuista slopetasoituksista, kuitenkin enintään alhaisemman hcp-pelaajan slope. Joukkueen kilpailumaksu on yrityksiltä 400 € (+alv) ja yksityisiltä 200 €!

Osallistumismaksuun sisältyy:

  • Haka Golf 2024 kilpailuun osallistuminen
  • FC Haka – IFK Mariehamn ottelun seuraaminen VIP-palveluista nauttien Tehtaan kentällä (sis. ruokailu, ruokajuomat, pääsy VIP-tiloihin ja VIP-katsomolohkoon)
  • FC Haka -fanituote kaikille osallistujille
  • Sekä lisäksi: kaikkien osallistujien kesken arvotaan 2 kpl Hakan Tukirenkaan kausikortteja kaudelle 2025

Mikäli Sinulla ei vielä ole joukkuekaveria tiedossa, voit ilmoittautua myös yksin. Pyrimme löytämään Sinulle pelikaverin.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan sähköpostitse osoitteeseen toimisto@fchaka.fi!

Haka-perhe toivottaa kaikki golfarit tervetulleeksi mukaan kisapäivään!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT