Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Huomenna alkavalla pelipaitahuutokaupalla kerätään varoja Jussi Peltonen -rahastoon

Tänä vuonna olemme viettäneet Valkeakosken kaupungin 100-vuotisjuhlia. FC Haka oli mukana suuressa juhlavuodessa erityisesti järjestämällä Valkeakoski100 -juhlaottelun 7.6. FC Haka-Ilves. Valkeakoski 100v. -juhlaottelun 1. puoliaika pelattiin juhlapelipaidoissa, jotka huutokaupataan. Huutokauppa toteutetaan huuto.net-palvelussa huomisesta klo 11 eteenpäin. Huutokauppa on käynnissä vähintään 10.10.2023 asti.

Tuotteiden huutokauppa alkaa 50 eurosta ja minimikorotus on 2 euroa.

Huutokaupattavien Game Worn- tai Game Issued-juhlapelipaitojen tuotot ohjataan Jussi Peltonen-rahastolle, joka tukee vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta. Tule mukaan tekemään hyvää!

Juhlapelipaidoissa olivat mukana yhteistyössä Prisma, Hakafood, RJF Ilmastointi, UPM ja Kivipaasi Oy – FC Haka kiittää lämpimästi yhteistyöstä Valkeakosken kaupunkia yhdessä juhlistaessa!

Ps. Jos et löydä huutokaupastasi suosikkipelaajaa, niin pari paitaa löytyy myös 7.10. FC Haka – KTP-ottelun paitahuutokaupasta Jälkipeleiltä, jossa tiedossa yllätyspaitoja! Kannattaa huutaa myös Tehtiksellä!

Lue lisää Jussi Peltonen -tukirahastosta täällä.

Kuvat: Sanna Lahtinen-Mäkelä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT