Huhtikuun kevätillassa Tehtiksellä 2240 katsojaa todisti Mixun paluun ja upean kotivoiton

Hakan parhaat ’22 -sarjassa palataan kauden 2022 otteluiden huippuhetkiin, jotka sinulle tarjoaa Ruutu!

Huhtikuun 22.päivänä Tehtaan kentälle saapui 2240 katsojaa todistamaan Mixu Paatelaisen paluuta Tehtikselle HIFK:in uutena päävalmentajana. Lisäksi odotusarvoa nosti mahdolliset paluut Tehtikselle Maximus Tainion ja Eero Markkasen muodossa – tällä kertaa vastustajan pelipaidassa.

Katsojat saivat nauttia hienosta jalkapallotapahtumasta ja kauniista kevätillasta, kun FC Hakan vahva alkukausi sai jatkoa 2–1-voitolla HIFK:sta.

Mixu Paatelaisen aikakausi HIFK:n päävalmentajana saikin hyvän startin, kun jo kahdeksannella minuutilla Wilson Kamavuaka pääsi puskemaan kulmapotkun jälkitilanteesta HIFK:n johtoon. Maali ei kuitenkaan lamauttanut Hakan peliä, vaan Haka otti itselleen pallollisen hallinnan.

Hakan vastaus tuli 19. minuutilla. Lee Erwin oli karkaamassa HIFK-puolustukselta ja häntä rikottiin sääntöjen vastaisesti. Vapaapotkuspesialistina Erwin asettui itse pallon taakse ja ampui pallon suoraan tolpan kautta verkkoon.

62. minuutilla viisi minuuttia aiemmin kentälle juossut Stavros Zarokostas lisäsi lukemiksi 2-1, kun kreikkalainen sai pallon rangaistusalueen sisällä ja tarkka laukaus painui vastustamattomasti takakulmaan.

HIFK-ottelu toi jo toisen perättäisen kotivoiton, joten joukkue sai onnistuneen alun haasteessa saada Tehtiksestä Hakan voittamaton linnake.

Alta näet Erwinin upean vapaapotkumaalin ja muut ottelun huippuhetket löydät Ruudusta.