Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan viikko päättyy FC Lahden vieraana sunnuntaina

OTTELUENNAKON TARJOAA:

Veikkausliigassa nähdään sunnuntai -iltana äärimmäisen tärkeä ottelu, kun FC Haka kohtaa FC Lahden vieraissa. Kello 18.30 alkavassa ottelussa Lahden stadionilla kohtaavat sarjataulukon sijoilta yhdeksän ja kymmenen löytyvät joukkueet. Eroa näiden kahden välillä on kolme pistettä, joten panosta ei ottelusta tule puuttumaan.

Edellisellä kierroksella, keskiviikkona, Haka taisteli kotonaan tasapelipisteen Ilvestä vastaan 1-1 -tuloksella ja Lahti puolestaan hävisi kotonaan Helsingin Jalkapalloklubille 1-2.

– Heillä on ehkä vähän samoja ongelmia, kuin meillä, eli pisteitä ei tule, vaikka peliesitykset ei välttämättä niin huonoja olisikaan, päävalmentaja Teemu Tainio näkee.

Haka joutuu lähtemään sunnuntain otteluun ilman isoja minuutteja pelannut Ryan Mahutaa, sekä Janne-Pekka Lainetta, joiden molempien korttitili täyttyi Ilves -ottelussa. Tainio ei kuitenkaan näe tässä ongelmaa, sillä poissaolot kuuluvat lajiin.

– Molemmat pelanneet paljon alkukaudesta, mutta nyt on muiden näyttöpaikka! Loukkaantumisia ja poissaoloja tulee aina, niin ei aiheuta sen suurempaa ongelmaaa.

Positiivinen uutinen sen sijaan on se, että Stavros Zarokostas palaa kokoonpanoon huilattuaan loukkaantumisesta johtuen edelliset neljä ottelua. Sen sijaan Mehdi Boukassi ja Vigori Gbe ovat edelleen sivussa. Muutoin valmennuksella on koko pelaajisto käytössään.

Sunnuntai -illan ottelu päättää tiukan ottelurupeaman, minkä jälkeen edessä on parin viikon mittainen ottelutauko. Tainio joukkoineen haluaakin ehdottomasti katkaista voitottoman putken ja päästä voiton myötä ansaitulle tauolle.

– Viimeisestä voitosta on pitkä aika ja tarkoitus päättää tämä pelirupeama hakemalla Lahdesta voitto! Vastustajalla varmasti samat ajatukset, mutta kyllä me voittamaan lähdetään.

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta.

FC Lahden ennakko.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT