Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan valmennustiimi palkittiin

Suomen Jalkapallovalmentajat ry palkitsivat perinteisesti vuoden valmentajia. Tänä vuonna vuoden valmentajan ja vuoden nuorten valmentajan palkintojen lisäksi yksi erikoispalkinnoista jaettiin FC Hakan valmennukselle.

FC Hakan viime kausi piti sisällään monia vaiheita. Sarja lähti liikkeelle paremmin kuin vuosiin ja sen jälkeisestä hienoisesta suvantovaiheesta noustiin pian vakuuttaviin voittoputkiin ja sitä kautta eurolopputurnaukseen. Tehtaan kentällä elettiin futishuumaa ja katsojakeskiarvo saavutti yli 1800 katsojan rajan. Lopulta joukkue saavutti huikeasti Veikkausliigan neljännen sijan, ja eurolopputurnauksen voiton myötä Tehtaan kentällä päästään tulevana kesänä nauttimaan europeleistä ensimmäistä kertaa 15 vuoteen. Hieno kausi toi myös ansaitun palkinnon FC Hakan valmennustiimille, joka sai tunnustuksen ansiokkaasta työstä Suomen Jalkapallovalmentajat ry:n palkitsemana.

Valmennuksessa tiimityö on korostunut vuosittain yhä vain enemmän, ja yhteistyö tunnistettiin päävalmentaja Teemu Tainion johtamassa ryhmässä. Tainion lisäksi ryhmään kuuluvat valmentaja Ossi Virta, maalivahtivalmentaja Pauli Jussila, fysiikkavalmentaja Alejandro Peris Mora sekä henkinen valmentaja Aleksi Tossavainen.

– Tottakai on hienoa saada tunnustusta viime kauden työstä. Hakassa tiimityö toimi erinomaisella tasolla ja tuntui, että koko organisaatio niin sanotusti ”puhalsi yhteen hiileen”. On ollut todella kiitollinen olo saada olla osa tätä matkaa – matka jatkuu, toteaa valmennustiimiä viime kaudella täydentänyt henkinen valmentaja Aleksi Tossavainen.

Tiimin johtaja, päävalmentaja Teemu Tainio antaa kiitoksensa palkitussa valmennustiimissä operoiville kollegoille.

– Ainahan tämmöiset tunnustukset kertovat hyvästä työstä. Tiimistä löytyy huippuosaamista ja minun tyylini on antaa kaikkien toimia vahvuuksilla – luotan heidän osaamiseensa sataprosenttisesti!

– Minun roolikseni jää oikeastaan vaan ohjailla laivaa oikeaan suuntaan, Tainio kommentoi.

Onnea ansaitusta palkinnosta valmennustiimille – tästä on mainio jatkaa kauteen 2023!

Kuvassa vasemmalta oikealle valmentaja Ossi Virta, päävalmentaja Teemu Tainio ja maalivahtivalmentaja Pauli Jussila.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT