Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan uusittu verkkokauppa on toteutettu opiskelijayhteistyössä

FC Haka on avannut uuden verkkokauppansa, josta voit jo yhdellä vilkauksella nähdä monenmoista uutta. Storessa on esimerkiksi nyt selkeästi näkyvillä eri tuoteryhmät sekä tuoteuutuudet.

Hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen on myös erittäin hyvillä fiiliksillä uudistuneesta verkkokaupasta.

– Uudistettu verkkokauppa on entistäkin helpompi tapa tutustua Hakan tarjoamiin tuotteisiin. Varsin hyvän suosion saanut verkkokauppa kannattaa kyllä ottaa säännölliseen tarkasteluun. Tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti.

Verkkokaupasta uutena lisänä voit löytää kuukauden tuotteen, josta ostaessasi saat -10% alennuksen. Kuukauden tuote nimensä mukaisesti vaihtuu kuukausittain.

FC Haka on aloittanut entistä tiiviimmän yhteistyön Valkeakosken Ammattikoulun (VAAO) sekä Hämeen Ammattikorkeakoulun (HAMK) kanssa ja ensimmäisenä askeleena tässä yhteistyössä oli, kun VAAOssa opiskeleva Samuli Vilppola uudisti verkkokaupan ilmettä edistäen samalla opintojaan. Laaksonen kertoi omia mietteitään myös alkaneesta yhteistyöstä.

– Aloitettu tiivis yhteistyö Hakan ja oppilaitosten välillä on upea esimerkki siitä, kuinka yrityselämä ja opiskelu kietoutuvat yhteen paremmiksi palveluiksi asiakkaalle. Samalla opiskelijat saavat arvokasta kokemusta ja palautetta sekä Haka saa apua toiminnan kehittämiseen. Kaikkinensa mahtavaa ja esimerkillistä yhteistyötä, jossa kaikki voittavat.

Käy tutustumassa verkkokaupan uuteen ilmeeseen osoitteessa store.fchaka.fi!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT