Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan rangaistuspotku puhutti pelin jälkeen

FC Haka ja FC Honka tasasivat pisteet eilen Veikkausliigan avausottelussa 1-1 -tasatuloksella. Ottelun avausmaali nähtiin ottelun 39′ minuutilla, kun Eero Markkanen laukoi koskilaiset 1-0 -johtoon rangaistuspotkusta.

– Meillä on ”Popon” kaa diili, että vedetään pilkkuja niin kauan, kun toinen missaa. Luulen, että ”Popo” saa jatkaa, kun se tulee takaisin. Laittoi Mikkelissä pallon maaliin ja viime kaudellakin veti, niitä.

Markkanen asteli pallon taakse itsevarman oloisesti ja varma hyökkääjätähden viimeistely olikin. Sen sijaan rangaistuspotkuun johtanutta tilannetta mies ei ehtinyt pelissä kunnolla näkemään.

– Mä en nähnyt sitä. Ilmeisesti osui käteen, mä en osaa enempää sanoa. En oo nähnyt videolta.

Honka -leirissä ei sen sijaan oltu tyytyväisiä omaan peliin tilanteessa ja siihen johtaneessa tilanteessakin oli jossiteltavaa.

– Annettiin aika helppo pilkku niin sanotusti vastustajalle, en tiedä mitä siinä oikein tapahtui, kommentoi joukkueen valmentaja Vesa Vasara pelin jälkeen.

– Roba sanoi, että olis joku Hakan pelaajista vahingossa tai tarkoituksella pystynyt nostamaan sen kättä, miksi se oli niin korkealla.

Spekulaatiot varmasti jatkuivat vielä haastattelun jälkeenkin, mutta jokainen voi käydä itse tarkistamassa tilanteen Ruutu+ -koosteesta. Tilanne oli seurausta Hakan kulmapotkusta, mikä nähdään koosteessa ajassa 2.30.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT