Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan joukkueen taustoissa muutoksia

Tulevalle kaudelle myös FC Hakan taustoissa on tapahtunut muutoksia, sillä kaikkiaan kolme henkilöä jättivät joukkueen viime kauden päätteeksi.

Heipat joukkueelle sanoivat joukkueenjohtaja Hannu Heikkinen, fysioterapeutti Janne Hannu ja huoltaja Jari-Pekka ”Jallu” Mäkelä, jolle ratkaisu oli vaikea, mutta pakon sanelema.

– En olisi malttanut lopettaa, mutta tämänhetkinen maailmantilanne energiakriiseineen ynnä muineen pakotti tekemään kipeän ratkaisun lähteä rahan perässä toisiin hommiin. Toivottavasti kuitenkin vielä joskus pystyn palaamaan niihin hommiin.

Viime kaudesta jäi erityisen lämpimät muistot Mäkelän mieleen.

– Väkisin hymyilyttää, kun muistelee viime kautta! Oli hieno huomata miten Tehtis taas syttyi eloon. Oli mahtavaa kuulua semmoiseen porukkaan mikä meillä oli.

– Kiitokset menee, niin toimiston puolelle, kuin koko staffille ja tietysti upealle joukkueelle. Hienoja pelaajia koppi täynnä, joiden osan kanssa tänä päivänäkin silloin tällöin kysellään kuulumisia.

Uudelle seuraajalleen ”Jallu” lähettää terveisensä pilke silmäkulmassa, eikä hän itsekään malta kopista täysin pois pysyä.

– Paljon tsemppiä huoltajan hommiin. Loganin ja Ollien musiikki kopissa, sekä pelimatkoilla alkaa kuulostaan jo loppukaudesta ihan hyvältä.

– Varmasti lähden Tehtikselle ensi kesänä aina kun pääsen ja sen verran on ainakin mentävä kopin puolella käymään, että näen missä kunnossa Konstan paikka on.

Mäkelän paikan huoltajana ottaa erityisen tuttu kaveri, sillä Asko Jussila palaa joukkueen taustalle huoltajana, sekä samalla mies ottaa vastuulleen myös joukkueenjohtajan tehtävät.

Uutena fysioterapeuttina aloittaa 38 -vuotias pälkäneläinen Martti Rajala, jonka oma aktiivisuus avasi portit päästä mukaan tekemään urotekoja Suomen kauneimmalla.

– Olin ollut yhteydessä Olli Huttuseen ja kuulin, että Haka etsii uutta fysioterapeuttia. Jalkapallo on kiinnostanut minua lajina pitkään, mutta töitä olen tehnyt lähinnä jenkkifutiksen puolella. Hakan toimintaympäristö teki minuun vaikutuksen ja näin, että oli hyvä aika tehdä hyppy uuden lajin pariin.

Haka -työn lisäksi fysioterapeutiksi, hierojaksi ja liikunnanohjaajaksi opiskellut Rajala pitää vastaanotto Hervannassa, missä hän tarjoaa fysioterapeutti- ja hierojapalveluita. Alkutaival Valkeakoskella on miehen mukaan ollut erittäin positiivinen.

– Ensimetrit Hakassa ovat olleet monella tapaa mieluisia. On hienoa tehdä töitä alansa huippuammattilaisten kanssa. Minut on otettu hyvin vastaan ja odotan jo innolla tulevaa kautta.

– Työni Hakassa sisältää muun muassa urheilijoiden testaamista, kuntoutusta ja suorituskyvyn edistämistä. Pidän tärkeänä myös sitä, että huolehditaan vammojen ennaltaehkäisystä.

Tervetuloa Martti ja Asko mukaan remmin, sekä iso kiitos Hannu, Janne ja Jallu työstänne Hakassa!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT