Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalta ehjä suoritus Lahdessa

FC Haka viimeisteli kuntoaan Veikkausliigaa varten keskiviikkona Lahdessa, kun se kohtasi FC Lahden Kisapuistossa kello 14.00. Tasainen ottelu päättyi lopulta maalittomaan tasapeliin.

Oman pään puhtaana pysyminen ja ehjä peliesitys olivat päävalmentaja Teemu Tainion mieleen.

– Nollan pitäminen omissa oli tänään iso teema ja siinä onnistuttiin. Muutenkin saatiin minuutteja niitä eniten tarvitseville.

– Meiltä erinomainen ensimmäinen nelivitonen ja luotiin useita huippu paikkoja. Toinen puoliaika oli tasaisempi, missä Lahti ehkä hallitsi palloa.

Lahden lievästä hallinnasta huolimatta, Haka sai toisellakin jaksolla aikaiseksi enemmän vaarallisia maalipaikkoja. Tainion mukaan toisella jaksolla peliä sekoitti vaihdot ja ennen kaikkea se, että etenkin hyökkäysosastoa ovat poissaolot rasittaneet. Valoa tunnelin päässä on kuitenkin nähtävissä.

– Onneksi sarja-avaukseen saadaan porukkaan takaisin!

Kaiken kaikkiaan päävalmentaja on tyytyväinen tämän hetken peli-ilmeeseen ja lähteekin luottavaisin mielin kohti ensi viikon sarja-avausta.

– Tosi tyytyväinen isossa kuvassa meidän peliin.

– Maalit muuttaa peliä ja näillä paikkamäärillä, mitä ollaan talven aikana peleissä luotu, on se kumma jos ei ala uppoamaan.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT