Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalle kerralla kolme uutta pelaajasopimusta

Ykkösen kauteen valmistautuva Haka on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta. Alkuvuodesta joukkueen testattavana olleet Jesse Ahonen, 23, Jaakko Rantanen, 23, ja Jere Intala, 21, ovat kukin allekirjoittaneet 1+1 -vuotisen sopimuksen.

Keskikentällä ja hyökkäyksessä viihtyvä Ahonen on HJK:n kasvatti, joka on pelannut urallaan 36 poikien maaottelua. Veikkausliigakokemusta Ahosella on sekä RoPS:sta että viime kesältä HIFK:sta. Ensimmäisen liigamaalinsa Ahonen teki menneellä kaudella HIFK:ssa Ilvestä vastaan Tampereen Tammelassa.

– Hakasta on jäänyt todella positiivinen kuva näin viikkoina, joina olen saanut olla mukana. Sekä seurasta että pelaajista joukkueessa, Ahonen kertoo.

Rantanen on Tampereelta lähtöisin, mutta saanut jalkapallo-oppinsa Orimattilassa ja Lahdessa. Veikkausliigadebyyttinsä viisi poikien maaottelua pelannut puolustaja teki viime kaudella Ilveksen paidassa.

– FC Lahden ringissä olin muutama vuosi sitten, mutta silloin peliaikaa ei liigassa tullut. Ihan hienoa oli viime kesänä päästä liigaa pelaamaan, seitsemässä ottelussa taisi minuutteja tulla, Rantanen sanoo.

Intala siirtyy Hakaan Ilves-Kissoista, jonka runkopelaajiin tämä hyökkäävä keskikenttäpelaaja on parin viime kauden aikana kuulunut.

– Futsalia olen pelannut kasvattajaseurassani PP-70:ssa ja Mad Max-peleistä Valkeakoski on myös tullut tutuksi. Nyt futsal jää vähemmälle, sillä jalkapallo on ehdottomasti se ykkösjuttu, Intala huomauttaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT