Hakalle katkera tappio Kajaanissa

Hakan pitkä vierailu Kajaaniin jäi hukkareissuksi, sillä sarjanousija AC Kajaani piti Ykkösen pisteet Kainuussa lukemin 2-0 (1-0).

Haka lähti liikkeelle samalla avauskokoonpanolla, jolla valkopaidat voittivat keskiviikkona AC Oulun 2-0. Nyt peli ei kulkenut samaan malliin ja koskilaiset jäivät sivusta katsojiksi, kun Lukas Brambilla onnistui viimeistelyssä nopean vastahyökkäyksen päätteeksi 18 minuutin pelin jälkeen. Samalla Hakan päävalmentaja Keith Armstrong passitettiin protestoinnistaan katsomon puolelle.

Toisella puoliajalla Hakan kiri päättyi 69. minuutille, kun isännät siirtyivät kahden maalin karkumatkalle rangaistuspotkusta. Henri Malundaman rikkeen jälkeen Alberto Ramirez ei 11 metristä erehtynyt.

Haka koki reilu kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä vielä pahan takaiskun, kun Jean Fridolin Nganbe Nganbe loukkaantui kovan taklauksen seurauksena. Kaikki vaihdot oli tuossa vaiheessa jo käytetty, joten Haka pelasi lopun vajaamiehisenä.

Hakalla on koossa neljä pistettä neljästä pelatusta ottelusta. Seuraavana vastaan tulee vielä ilman tappioita oleva Kalle Multasen KPV, jota vastaan Haka pelaa Tehtaan kentällä jo tämän viikon torstaina. Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 18.30.