Hakalle karvas tappio Jyväskylässä

Haka kärsi karvaan 2-3 -tappion JJK:ta vastaan Jyväskylässä. Ottelu sai koskilaisten kannalta karmaisevan lopun, sillä JJK iski päätöshetkillä kaksi maalia ja käänsi pelin näin edukseen.

Ensimmäisen puoliajan jälkeen JJK johti Gael Etockin maalilla, mutta toisella puolikkaalla Haka sai pelinsä rullaamaan. Ensin Jesse Ahonen tasoitti pelin karattuaan laidaltaan ja sitten tuore vahvistus Elias Ahde vei Hakan ensimmäisen kerran johtoon Ahosen esityön jälkeen.

Mikko-Petteri Latosaari kolisutti vielä ylärimaa, mutta lopussa JJK painoi väkisin rinnalle ja lopulta ohi. Etock tasoitti kamppailun komealla laukauksella ja Tomi Petrescu huudatti kotiyleisöä vapaapotkullaan, kun lisäaikaa oli pelattu jo useampi minuutti.

– Erittäin tyly loppu, hetkessä johtomme kääntyi tappioksi. Aivan liian löysästi puolustimme viimeiset minuutit, Hakan päävalmentaja Kari Martonen harmitteli.

– Emme me huonosti tätä peliä pelanneet. Kyllä siinä oli paikat ratkaista. Nyt ottaa kyllä rajusti päähän, Martonen myönsi.

Sarjakärkeen voitollaan noussut JJK karkasi Hakalta jo kymmenen pisteen päähän. Toiseen sijaan ja karsijan paikkaan Hakalla on matkaa kahdeksan pistettä. Toisessa päässä sarjataulukkoa ensimmäisellä putoajan paikalla oleva Jaro vaanii neljän pisteen päässä.

Hakan kokoonpano: Joonas Immonen, Aapo Mäenpää (var.), Mikko-Petteri Latosaari, Juho Saarinen, Jaakko Rantanen, Anton Popovitch, Chris James, Jesse Ahonen (88. Jesse Sarajärvi), Emenike Mbachu (83. Niilo Mäenpää), Joni Mäkelä (61. Elias Ahde), MacPherlin Dudu.