Hakalle hallittu voitto KäPasta

Kova tuuli ja viileä keli ei haitannut Hakaa, kun koskilaiset ottivat Helsingissä mittaa KäPasta. Kakkosen joukkue kaatui tasapainoisen esityksen jälkeen 2-0 (1-0).

Haka meni ottelussa johtoon 20. minuutin kohdalla, kun Topi Järvi onnistui läpiajosta. Toinen osuma tuli kulmapotkun jälkitilanteesta testipelaaja Matti Saaren komean laukauksen myötä 53. minuutin kohdalla.

Hakalla oli jälleen mukana tukku testipelaajia ja päävalmentaja Kari Martonen oli heidän otteisiinsa tyytyväinen.

– Entisestään vahvistui se näkemys, että näissä pelaajissa on potentiaalia, Martonen tuumasi.

Kokonaisuudessaan Martonen näki pelissä paljon plussaa.

– Voitto ja nollapeli olivat ne asiat, joita haimme. Peli pysyi hyvin kontrollissa sellaiset 70 minuuttia. Loppua kohden kova harjoitusviikko alkoi hieman näkyä, Martonen sanoi.

Hakan seuraava harjoitusottelu on ensi viikon lauantaina 6. helmikuuta TPV:ta vastaan. Ottelu alkaa Tampereen Pirkkahallissa kello 16.15.

Hakan kokoonpano KäPaa vastaan: Ville Kauppinen, Ilari Antila, Mikko-Petteri Latosaari, Juho Pirttijoki (46. Cheyne Fowler), Juho Saarinen, Anton Popovitch, Erkka Helminen (60. Joni Mäkelä), Matti Saari, Jesse Ahonen (75. Jami Kyöstilä), Topi Järvi (46. Tuomas Lähdesmäki), Jere Intala.