Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalla lauantaina edessä haastava, mutta ei mahdoton tehtävä

OTTELUENNAKON TARJOAA

FC Haka matkustaa kauden neljännessä ottelussaan Helsingin Jalkapalloklubin vieraaksi Bolt Arenalle. Ottelu Helsingissä alkaa lauantaina kello 15.00.

Koskilaisten saldo Klubia vastaan ei viimeisimmiltä Veikkausliigakausilta ole kovin mairitteleva, eikä helppo tehtävä ole tälläkään kertaa luvassa, sillä helsinkiläiset ovat kuluvallakin kaudella sarjan ylivertainen ennakkosuosikki. Teemu Tainio luonnollisesti tiedostaa tilanteen ja lähtee jalat maassa taistelemaan pisteistä.

– Historiaan peilaten aika laihat on ollut meidän tulokset HJK:a vastaan viime vuosina.

– Nyt on kuitenkin tarkoitus jotain saada mukaan. Tiedostetaan tietenkin, että huippujoukkue vastassa.

Haka -leirissä on mielenkiinnolla seurattu HJK:n pelaajatilanteen elämistä, sillä sielläkin taistellaan tällä hetkellä loukkaantumisia vastaan. Laajalla pelaajaringillä operoivalle suosikille tämä ei kuitenkaan tarkoita merkittävää tasonheikennystä.

– Sielläkin tuntuu olevan loukkaantumisia, niin on epäselvää ketä sieltä tulee vastaan. Joka tapauksessa on vahva nippu vastassa.

Hakan pelaajatilanteessa sen sijaan ei ole tapahtunut muutoksia sitten maanantain Honka -ottelun. Eli sivussa ovat Mehdi Boukassi, Juan Lescano ja Haymenn Bah-Traore, sekä Vigori Gbe.

Helsingin Jalkapalloklubin alkukausi on muutoin ollut odotetun vahva, mutta edellisessä ottelussaan joukkue kärsi ensimmäisen pistemenetyksen pelattuaan kotonaan AC Oulun kanssa tasan 1-1. Tulos oli helsinkiläisleirissä pettymys, mikä ei varmastikaan helpota Hakan urakkaa lauantaina.

Tainiolle on selvää, mikä tulee olemaan joukkueensa pelissä avainasemassa.

– Puolustuspeli tulee olemaan isossa osassa. Se oli Honkaa vastaan jo parempaa, mitä on ollut ja sitä jatketaan. Mitä se sitten tarkalleen tarkoittaa Klubia vastaan, niin se ratkeaa huomenna.

HJK:n otteluennakko.

HJK:n otteluinfo.

Lauantain ottelu on Ruudun studio-ottelu ja studio-osuus alkaa klo 14:15. Katso ottelu Ruutu+ -palvelusta.

Ruudun suorien ottelulähetysten pariin pääset kampanjahintaan vielä 30.4. saakka. Katso kampanjasta tarkemmin täältä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT