Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalla kesän tärkein ottelu edessä keskiviikkona

Hakalla on edessään kesän tähän mennessä tärkein peli, kun se kohtaa FC Hongan Suomen Cupin puolivälieräottelussa. Taistelu välieräpaikasta alkaa Tehtaan kentällä kello 18.30.

Haka on upeasti raivannut tieltään jo muun muassa kaksi Veikkausliigassa pelaavaa joukkuetta, kun sekä Ilves että RoPS ovat joutuneet tunnustamaan Hakan cup-vireen kovuuden. Seuraavaksi Haka jahtaa paikkaa jo neljän parhaan joukossa, kun se kohtaa Kakkosessa pelaavan FC Hongan.

Cupin finaali ja cup-junan lähtö on enää kahden voiton päässä ja eurokentille paikka varmistuu kolmella voitolla. Panokset kamppailussa ovat siis katossa.

Haka on kaikkien aikojen menestynein cup-joukkue ja samalla ainoa Ykkösen joukkue, joka on koskaan voittanut Suomen Cupin. Näille kunniakkaille perinteille lähdetään hakemaan jatkoa keskiviikkona.

Ottelu pelataan Tehtaan kentällä keskiviikkona 15.6. kello 18.30. Jos Haka selvittää tiensä välierävaiheeseen, pelataan se jo torstaina 23.6., joten kannattaa merkata se myös kaiken varalta kalenteriin.

VIP-tila on cupin ottelussa VIP-kausikorttilaisten ja VIP-lippulaisten käytössä, kuten Ykkösen otteluissa. Muistathan ilmoittaa VIP-palveluiden käytöstä maanantaina Hakan toimistolle. Tähän huippujännittävään cupin otteluun voi myös ostaa VIP-lippuja hintaan 80 euroa ja erikoistarjouksena on 4 hengen VIP-paketti 290 euroa! Kausikorteilla peliin pääsee luonnollisesti ilmaiseksi.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT