Haka vakuuttavaan voittoon Tampere Unitedista

FC Haka jatkoi sunnuntaina voittojen tiellä, kun Tampere United kaatui Tampereen Pirkkahallissa lukemin 3-0 (2-0). Voitto oli Hakalle kolmas perättäinen helmikuussa.

Haka hallitsi ottelua selvästi ja paikkoja lisämaaleihin oli useita. Ensimmäisenä viimeistelyssä onnistui näppärän hyökkäyksen päätteeksi Erkka Helminen, kun ottelua oli käyty vain yhdeksän minuuttia.

Hakan toinen maali syntyi varttia myöhemmin ja sen viimeisteli läpiajosta Jonni Thusberg. Loppulukemien vuoro oli 57. minuutilla ja siitä vastasi vaihdosta kentälle tullut testipelaaja Antonis Kyriazis.

– Pelissä oli tarkoitus antaa minuutteja monelle pelaajalle. Toisella puoliajalla esitys ei ollut ihan niin hyvä kuin ensimmäisellä, mutta toisaalta lukuisat vaihdot hieman sotkivat peliä, Hakan valmentaja Teemu Tainio totesi.

Hakan seuraava ottelu on todellinen herkkupala, kun Suomen Cupissa tulee ensi lauantaina Pirkkahallissa vastaan Ilves. Voittamalla tuon pelin Haka ottaisi ison askeleen kohti jatkopaikkaa.

– Ilves cupissa. Siinä on meille hyvä testi edessä, Tainio muistutti.

Hakan kokoonpano Tampere Unitedia vastaan: Joonas Immonen, Jami Kyöstilä, Jaakko Rantanen (46. Ville-Valtteri Starck), Taryk Sampson, Tuomas Lähdesmäki, Erkka Helminen (65. Leevi Lundell), Anton Popovitch, Joona Tapani (65. Joona Kari), Jonni Thusberg (59. Antto Hilska), Henri Malundama, Gerald Ben (46. Antonis Kyriazis).