Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka sopimukseen Anthony Dafaan kanssa

FC Haka on tehnyt 1+1 -vuotisen sopimuksen kenialaisen keskikenttäpelaaja Anthony Dafaan kanssa. Sopimuksessa on kuukauden testijakso.

Dafaa on tuttu pelaaja Suomen kentiltä, sillä hän on pelannut Veikkausliigaa kaudesta 2013 lähtien. Ensimmäiset kaksi kautta Dafaa pelasi VPS:ssa ja sen jälkeen hän edusti neljä kautta IFK Mariehamnia voittaen Suomen mestaruuden kaudella 2016. Pelaamissaan 117 Veikkausliigan ottelussa Dafaa on onnistunut maalinteossa kolme kertaa.

– Tämä on minulle uusi haaste ja odotan sitä innolla. Uskon, että edessä on hyvä kausi, Dafaa toteaa.

– Anthony on erinomainen pallonriistäjä ja tuo meidän keskikentällemme runsaasti kokemusta ja johtajuutta, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen puolestaan kiittelee.

Haka pelaa seuraavan harjoitusottelunsa sunnuntaina kello 18.15 Pirkkahallissa Tampere Unitedia vastaan.

– Sunnuntain TamU-pelissä meillä on testissä trinidadilainen toppari Taryk Sampson, yhdysvaltalainen hyökkääjä Gerald Ben sekä kreikkalainen hyökkääjä Antonis Kyriazis. Ben ja Kyriazis ovat harjoitelleet joukkueen mukana jo viikon verran ja Sampson liittyy joukkueen harjoituksiin perjantaina, Huttunen huomauttaa.

Hakan harjoituksissa on nähty tällä viikolla myös Anton Popovitch.

– Käymme hänen kanssaan keskusteluja jatkosta. Tällä hetkellä olemme hyvin luottavaisia Antonin jatkon suhteen, Huttunen kertoo.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT