Haka pelasi tappiolta maistuvan tasapelin

Haka jatkoi torstaina harjoituspeliensä sarjaa Tehtaan kentän tekonurmella. Nyt vastassa oli KuPS ja tuloksena 2-2 -tasapeli.

Harvoin pistejako Veikkausliigan mitalisuosikkeihin lukeutuvaa joukkuetta vastaan on huono tulos, mutta hakalaisten leirissä tasapeli jäi kaivelemaan.

– Kyllä tämä tuntui tappiolta. Pelaajat olivat todella pettyneitä, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong totesi.

Haka oli pitkään voiton syrjässä kiinni, mutta KuPS sai kymmenen minuuttia ennen loppua rangaistuspotkun. Pilkku vihellettiin, kun Paavo Ahola ja Fuad Salami taistelivat pallosta. Salami ei 11 metristä erehtynyt.

KuPS teki myös ottelun avausmaalin. Sen viimeisteli 14. minuutin kohdalla kulmapotkun jälkitilanteesta Azubuike Egwuekwe.

Hakan tasoitus tuli 37. minuutilla Lutfi Bilalin taidokkaan viimeistelyn jälkeen. Bilali oli myös hankkimassa rangaistuspotkua, josta Kalle Multanen viimeisteli Hakan toisen osuman 62. minuutilla.

– Kelpo esitys Veikkausliigajoukkuetta vastaan. Prässimme onnistui paremmin kuin aiemmissa otteluissa, Armstrong kiitteli.

– Jälleen otimme yhden askeleen eteenpäin kauteen valmistautumisessa, Armstrong jatkoi.

Seuraavaksi Haka pelaa sunnuntaina 19.3. kello 14.45 Salossa SalPaa vastaan. Kotiottelu SJK Akatemiaa vastaan on aikaistunut päivällä, seinäjokelaiset Haka kohtaa lauantaina 25.3 kello 15 Tehtaan kentällä.

Hakan kokoonpano KuPSia vastaan: Joonas Immonen, Juho Saarinen, Mikko-Petteri Latosaari, Paavo Ahola, Henri Malundama, Jaakko Rantanen, Anton Popovitch, Patrik Ahonen (64. Tuomas Lähdesmäki), Emenike Mbachu (76. Jami Kyöstilä), Lutfi Bilali (78. Erkka Helminen), Kalle Multanen.