Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka pelasi Järvenpäässä tasan – Tuore hankinta iski heti kahdesti!

FC Haka pelasi vuoden 2023 ensimmäisen harjoitusottelunsa tänään, kun se kohtasi Järvenpään Palloseuran Järvenpään monitoimihallissa. Kaksijakoinen ottelu päättyi lopulta kotijoukkuetta enemmän tyydyttäneeseen 3-3 -tasapeliin.

– Ekat 60 minuuttia oli meiltä tosi positiivistä tekemistä. Saatiin siirrettyä paljon harjoiteltuja juttuja treenikentältä peliin. 60 minuutin kohdalla tehtiin kahdeksan vaihtoa ja meidän pelaaminen lensi romukoppaan, päävalmentaja Teemu Tainio tuskaili.

Koskilaisten kaikki maalit nähtiinkin ensimmäisellä puoliajalla. Kaksi osumista iski tuore hyökkääjähankinta Kristian Yli-Hietanen ottelun 15. ja 32. peliminuutilla. Kolmannen osuman viimeisteli testipelaaja Miika Kauppila 41. minuutilla.

Vaikka ottelu toimi, niin hyvässä, kuin pahassa tämänhetkisen tilanteen peilinä, niin Tainio oli kuitenkin tyytyväinen siihen, että kaikki säilyivät ehjinä ja näyttöpaikkoja annettiin myös Akatemia -pelaajille.

– Kaiken kaikkiaan tämä peli osoitti, että paljon on töitä tehtävänä joukkueena ja yksilötasolla!

– Säästyttiin kuitenkin ilman loukkaantumisia ja saatiin kaikille, Akatemia -pelaajat(7) mukaan lukien vähintään 30 minuuttia peliaikaa.

Hakan kokoonpanosta olivat vielä poissa Logan Rogerson, Oliver Whyte, Stavros Zarokostas, Anthony Herbert ja Vigori Gbe. Kokoonpanossa oli muiden sopimuspelaajien, sekä Akatemia -pelaajien lisäksi kolme testimiestä, ketkä olivat maalin tehneen Kauppilan lisäksi Ryan Mahuta ja Roni Pietsalo.

Hakan valmistautuminen kauteen jatkuu suunnitellusti ja ensi viikolla joukkue täydentyy vielä poissa olleilla sopimuspelaajilla.

– Ensi viikolla saamme muutamia puuttuvia pelaajia mukaan.

Kuvat: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT