Haka nousi jälleen tasoihin Jyväskylässä

JJK:n ja Hakan välinen Ykkösen ottelu noudatti samaa kaavaa kuin kauden avauskierroksella. JJK johti ottelua kahteen otteeseen, mutta Haka kuittasi molemmilla kerroilla. Näin pisteet jaettiin Harjun stadionilla 1238 katsojan edessä lukemin 2-2 (1-1).

Ottelu sai Hakan kannalta karmean alun. Pallo oli Saku Pesosen selän takana alle minuutissa, kun Mikko Manninen keskitti ja Robert Taylor iski avausosuman.

Hakalta kesti tovi koota rivinsä, mutta vähitellen pelaamiseen tuli virtaa. Tasoitus syntyi juuri ennen puolen tunnin täyttymistä. Aapo Mäenpää rynni hyvin rangaistusalueelle ja pisti pallon Kalle Multaselle. Multanen sijoitti pallon tarkasti etukulmaan

Haka oli unessa myös toisen puoliajan alussa. Kuuden minuutin pelin jälkeen Benno Hanslian teki esityön ja maalista vastasi Aleksis Lehtonen.

Huhtikuussa Haka nousi Jyväskylässä tasoihin pelin päätöshetkillä ja varsin loppuun tasoitus jäi myös tällä kertaa. Hetkeä aiemmin vaihdosta kentälle tulleen Eetu Kaipion
komea vapaapotku upposi JJK:n verkkoon, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä neljä minuuttia.

Hakan seuraava ottelu on jo sunnuntaina Tehtaan kentällä. Vastassa on tuolloin Ykkösen kärkijoukkue PS Kemi, joka on kuuden pisteen karkumatkalla Hakaan nähden.

Hakan kokoonpano JJK:ta vastaan: Saku Pesonen, Jari Nikkilä, Mikko-Petteri Latosaari, Juho Pirttijoki, Mikko Innanen (var.), Cheyne Fowler (var.) (76. Eetu Kaipio), Anton Popovitch (var.), AJ Gray (63. Kasperi Liikonen), Aapo Mäenpää (87. Eero-Matti Auvinen), Joni Mäkelä, Kalle Multanen.