Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka kohtaa Roman Eremenkolla vahvistuneen Hongan jo toistamiseen tiistaina

OTTELUENNAKON TARJOAA:

FC Haka ja FC Honka kohtaavat jo toisen kerran tällä kaudella, kun koskilaiset matkaavat tiistaina Espoon Tapiolaan kello 18.00 alkavaan Veikkausliigaotteluun.

Edellinen ottelu joukkueiden välillä pelattiin vain pari viikkoa sitten Tehtaan kentällä ja tuolloin pisteet tasattiiin 1-1 -tuloksella. Eero-Matti Auvinen vei valkopaidat johtoon, mutta Hongan tasoitus tuli harmittavasti varsinaisen peliajan juuri täyttyessä. Kevin Jansen laukoi 1-1 -loppulukemat pilkulta.

Isoja asioita on kuitenkin ehtinyt tapahtua sitten viime ottelun. Haka nappasi helpottavan kauden avausvoiton viime perjantaina, kun KTP kaatui Tehtiksellä runsasmaalisesti 4-2. Honka sen sijaan on vahvistanut rivejään Roman Eremenkolla. Se, että nähdäänkö miestä vielä kokoonpanossa, selviää vasta tiistaina.

– Jännä nähdä onko Roman mukana. Kaikki tietää, että kyseessä on huippupelaaja, Teemu Tainio tuumii.

Hakan tilanne on sitten viime ottelun parantunut, sillä Mehdi Boukassi ja Haymenn Bah-Traore ovat kuntoutuneet, eikä uusia loukkaantumisia tai muita poissaoloja ole ilmaantunut. Hyvä pelaajatilanne tulee tarpeeseen, sillä Haka pelaa kahdeksan päivän sisällä kolme ottelua, joten tuoreille jaloille on käyttöä. Tainio kuitenkin muistuttaa, että otteluruuhkat ovat menestyville joukkueille arkipäivää.

– Tässä saa vähän pelaajille esimakua, millaista on pelata Euro -pelejä. Molemmat joukkueet ovat kuitenkin pelannut perjantaina, joten sama palautumisaika tässä molemmille on ollut.

– Honka on tuttu joukkue, erinomainen joukkue ja vaikea peli tulossa. Meillä on yleensä ollut keskenämme, kuten viimeksi kotonakin, pienet erot. Meidän pitää olla huomenna terävänä.

– Ollaan käyty Kotka -peli läpi. Taas pari maalia päästettiin, tosin itsekin tehtiin neljä, mikä oli hienoa ja muutenkin hyökättiin hyvin. Helpot maalit pitää estää, sillä Honka rokottaa kyllä, jos saa paikan, päävalmentaja toteaa.

Hongan ennakko.

Ottelu tulee suorana Ruutu+ -palvelusta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT