Haka kaatoi SalPan 3-1

FC Haka pääsi lauantaina pelaamaan vuoden ensimmäisen ottelunsa Tehtaan kentällä. Kakkosen kauteen valmistautuva SalPa antoi hyvän vastuksen, mutta vahvaa hyökkäyspeliä esittänyt kotijoukkue voitti kamppailun 3-1 (2-1).

SalPan Elmo Heinonen vei vieraat johtoon kymmenen minuutin pelin jälkeen, mutta sitten Haka otti ohjat käsiinsä. Samuel Chidi tasoitti ottelun hieman ennen puolen tunnin täyttymistä ja Gerald Ben vei Hakan johtoon juuri ennen taukoa.

Toisella puoliajalla maalipaikkoja oli paljon, mutta pallon sai tolppien väliin 62. minuutilla ainoastaan Tuomas Lähdesmäki.

– Paikkoja oli kuuteen, seitsemään maaliin. Hyökkäyspeli toimi, mutta puolustuspelaaminen ei ollut vielä täysin toivotulla tasolla. Osasyynä siihen oli se, että teimme pelissä kokeiluja, kuten kokeilimme kolmen topparin linjaa, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong sanoi.

Olosuhteet Tehtaan kentällä olivat erinomaiset. Seuraavan kerran Haka pelaa Tehtiksellä ensi lauantaina kello 15 KäPaa vastaan. Tuo on koskilaisten viimeinen peli ennen 28. huhtikuuta alkavaa Ykköstä. Tämän viikon sunnuntaina Tehtiksellä pelataan Veikkausliigaa, kun TPS ja SJK ottavat toisistaan mittaa.

Hakan kokoonpano: Joonas Immonen (46. Aati Marttinen), Jami Kyöstilä (46. Jaakko Rantanen), Ville-Valtteri Starck, Cherif Ndaiye, David Abidor, Gerald Ben (46. Antto Hilska), Anton Popovitch (76. Jonni Thusberg), John Fagerström (46. Tuomas Lähdesmäki), Joona Tapani, Henri Malundama (46. Erkka Helminen), Samuel Chidi (46. Salomo Ojala).