Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka ja Elias Collin sopimukseen

FC Haka on tehnyt 1+1 -vuotisen sopimuksen 18-vuotiaan puolustaja Elias Collinin kanssa.

Käpylän Pallosta siirtyvä Collin oli jo entuudestaan Hakan valmentaja Ossi Virralle tuttu pelaaja. Vasemmalla viihtyvä puolustaja vakuutti myös muun valmennusjohdon joulukuun testijaksolla ja päävalmentaja Teemu Tainio näkee miehen tuovan joukkueeseen lisää mahdollisuuksia.

– Erittäin potentiaalinen vasemman laidan pelaaja, joka tuo meille leveyttä ja vaihtoehtoja sille paikalle.

– Kova halua kehittyä mikä on erinomainen piirre pelaajassa, ”Teme” lisää.

Collin pelasi viime kaudella miesten Kakkosessa 20 ottelussa ja lisäksi oli mukana U19 -maajoukkueen mukana tuplaystävyysotteluissa Ruotsia vastaan syyskuun alussa. Vastuuta jälkimmäisessä ottelussa tuli toisen jakson verran Suomen voittaessa Ruotsin 3-0.

Siirto Hakaan oli mieluinen ja tärkeä askel tulevaisuutta ajatellen.

– Fiilikset ovat tällä hetkellä loistavat! Oli hienoa päästä testijaksolle näyttämään omia taitojani ja tuntuu hyvältä päästä sopimukseen Hakan kaltaisen perinteikkään seuran kanssa.

– Siirtyminen liigajoukkueeseen on luonnollisesti iso harppaus eteenpäin omalla urallani. Toivon kovien pelien vievän minua eteenpäin urallani ja uskon niiden kehittävän minua paljon.

Collin liittyi heti joulukuun alussa Hakan harjoitusvahvuuteen ja kertoo sen tuntuneen hypyltä tuntemattomaan. Pelko oli kuitenkin turha, sillä alusta alkaen hän tunsi olonsa tervetulleeksi.

– Minut otettiin todella hyvin vastaan ja mukaan porukkaan. Joukkuehenki on Hakassa erinomainen!

Tulevaa kautta mies odottaa jo toiveikkaana ja valmiina taistelemaan peliajastaan.

– Henkilökohtaisella tasolla toivon pysyväni terveenä ja sen mahdollistamana kilpailemaan peliajasta.

Elias Collinin myötä Hakalla on yhteensä 19 sopimuspelaajaa:
Mika Hilander, Aatu Hakala, Kalle Kohonen, Seth Saarinen, Eero-Matti Auvinen, Niklas Friberg, Henri Malundama, Topias Listo, Atte Sihvonen, Tino Purme, Donaldo Acka, Oiva Laaksonen, Janne-Pekka Laine, Miro Salminen, Salomo Ojala, Jesse Huhtala, Logan Rogerson, Vigori Gbe ja Elias Collin.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT