Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka ja Ilves maalittomaan tasapeliin

FC Haka ja Ilves eivät saaneet eroa toisistaan Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa. Lopputulos 0-0 tiesi Ilvekselle lohkovoittoa ja suoraa jatkopaikkaa, Hakan mahdollisuudet riippuvat muiden lohkojen tuloksista ja kahden viikon päästä pelattavasta JJK-ottelusta.

Pirkkahallissa pelattu kamppailu oli Hakan kotipeli, mutta Ilves oli alkuun niskan päällä. Hakan parhaat paikat tulivat hiljattain sopimuksen tehneelle Gerald Benille. Kertaalleen pallo saatiin Ilveksen maaliviivalla, mutta ei sen yli.

– Kyllä Ilves loi painetta ja meille tuli oppia siitä, miten pitää puolustaa. Hyvin siinä onnistuimme ja Aati Marttinen oli maalillaan viimeinen lukko, Hakan valmentaja Teemu Tainio totesi.

Toisella puoliajalla Haka oli paremmin pelissä mukana, mutta huippupaikkoja ei nähty.

– Erikoistilanteita olemme harjoitelleet vasta vähän ja niihin tullaan lähiaikoina kiinnittämään huomiota. Niistä olisimme voineet maalin tehdä, Tainio pohti.

Nyt Hakalla alkaa viikon mittainen hiihtoloma.

– Ihan hyvillä mielin pojat voivat hiihtoloman viettoon lähteä, Tainio sanoi.

Hakan kokoonpano: Aati Marttinen, Jami Kyöstilä, Jaakko Rantanen, Ville-Valtteri Starck, Gerald Ben, Tuomas Lähdesmäki (var.) (66. John Fagerström), Erkka Helminen (46. Jean Fridolin Nganbe Nganbe (var.)), Anton Popovitch, Jonni Thusberg, Henri Malundama, Anthony Dafaa (81. Salomo Ojala).

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT