Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka Ilveksen vieraaksi Suomen Cupissa

FC Hakan ottelut Suomen Cupin lohkovaiheessa jatkuvat lauantaina, kun edessä on Pirkanmaan derby Ilvestä vastaan. Ottelu alkaa Tampereen Pirkkahallissa kello 14.30.

Haka on aloittanut cupin pirteästi kahta Veikkausliigan joukkuetta vastaan. FC Lahtea vastaan koskilaiset olivat pitkään kiinni täydessä pistepotissa, mutta FC Lahti onnistui tasoittamaan pelin lukemiin 1-1 aivan kamppailun loppuhetkillä.

Viime viikonloppuna JJK:ta vastaan voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Haka meni menojaan jo ensimmäisellä puoliajalla ja voitti lopulta 4-0.

Ilves on pelannut vasta yhden Suomen Cupin pelin tänä keväänä. Sen kamppailun Jarkko Wissin suojatit hoitivat mallikkaasti, kun FC Lahti kaatui Lahdessa maalein 2-0.

Haka pääsee otteluun hyvistä lähtökohdista.

– Samat pelaajat ovat mukana kuin olivat JJK:ta vastaan ja Topi Järvi tulee nyt takaisin. Pientä flunssaa on joukkueessa ollut, mutta kaikki harjoittelivat tänään, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong kertoo.

Myös Ilveksen pelaajatilanne vaikuttaa mainiolta. Seuran verkkosivujen mukaan ottelusta puuttuu loukkaantumisten vuoksi varmuudella ainoastaan tähystyksestä toipuva nuori maalivahti William Rosenlöf. Nuorista pelaajista Tariq Kazi pelaa viikonloppuna B-junioreissa ja Martti Haukioja A-junioreissa.

Ohjeita otteluun saapujille löytyy täältä.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT