Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka hakee kolmatta voittoa putkeen

Hakalla on tiistaina tähtäimessä temppu, johon joukkue ei ole yltänyt pitkään aikaan. Eli kolmanteen peräkkäiseen voittoon Ykkösessä. Parin viikon sisään Haka on kaatanut Klubi 04:n ja Jaron.

– Jaro-peli ei ollut mitenkään loistelias, mutta se oli esimerkki siitä, että tulosta tulee, kun teemme joukkueena töitä. Toivottavasti asenne jatkuu hyvän kahden voiton jälkeen, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong miettii.

Haaste on kova, sillä vastassa on sarjakärki HIFK. Kauden avausottelussa HIFK voitti vajaamiehisen Hakan Tehtaan kentällä 2-1.

– Se peli oli meiltä täysin voitettavissa vaikka pelasimme pitkään vajaalla, Armstrong muistuttaa.

– HIFK on kuin Ykkösen HJK. Se on joukkue, jonka kaikki haluavat voittaa. Heillä on rutinoitunut ja kokenut joukkue, Armstrong jatkaa.

Varmat poissaolijat Hakan kokoonpanosta ovat pitkäaikaispotilas Jean Fridolin Nganbe Nganbe, pelaajauransa valitettavasti päättämään joutunut Jaakko Rantanen sekä Pietarsaaressa Jaro-pelissä loukkaantunut Ville Starck.

– Nämä ovat todella valitettavia uutisia. Mutta meillä on onneksi edelleen sen verran pelaajia, että nuorimmasta päästä pari pelaajaa joutuu jäämään kotiin, Armstrong huomauttaa.

Seuraavan kerran Haka pelaa jo tämän viikon lauantaina. Kello 15 Tehtaan kentällä alkavassa ottelussa vastassa on EIF.

Kuva: Jussi Rämä

HIFK:n ennakko

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT