Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Lahti kaatoi testipelaajia vilisseen Hakan 3-0

Viime viikolla harjoituskentille palannut FC Haka pelasi torstaina talven ensimmäisen harjoitusottelunsa. Lahden Mukkulan hallissa FC Lahti oli tyly isäntä ja voitti ottelun 3-0. Lahtelaisten maaleista vastasivat Teemu Jäntti, Tomi Kult ja Jasin-Amin Assehnoun.

– Meillä oli avauksessa seitsemän testipelaajaa ja vasta kahdet yhteiset harjoitukset alla. Mutta silti etenkin ensimmäinen puoliaika oli meiltä hyvää pelaamista. Siinä oli paikkoja tehdä useampikin maali, mutta nyt ei vain uponnut, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio totesi.

– Aika hyvin FC Lahti maalipaikkansa hyödynsi, mutta ei toinen puoliaika ollut meiltä niin hyvää kuin ensimmäinen. Toki lukuisat vaihdot myös vaikuttivat, Tainio sanoi.

Hakan tämän vuoden viimeinen harjoituspeli on vuorossa sunnuntaina Tampereen Pirkkahallissa. Kello 18.25 alkavassa ottelussa on vastassa Tampere United.

– Siihen otteluun on taas tulossa kolme uutta testipelaaja, Tainio kertoi

Hakan seuraava harjoitusottelu on sunnuntaina kello 18.15 Tampereen Pirkkahallissa Tampere Unitedia vastaan.

Hakan kokoonpano FC Lahtea vastaan: Santeri Pakkanen, Severi Vielma (76. Severi Keskitalo), Paavo Voutilainen, Antto Hilska (67. Jami Kyöstilä), Juuso Liukkonen, Tino Purme, Niklas Friberg, Vertti Lepo (69. Joona Kari), Henri Malundama (73. Ville Starck), Salomo Ojala (63. Valtteri Kaarna ), Samuel Chidi.

FC Lahden raportti

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT