Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakassa sovittiin palkkasopeutuksista

FC Hakassa on epävarman tilanteen vuoksi sovittu väliaikaisista palkkasopeutuksista, jotta toimintaedellytykset myös pitkällä tähtäimellä kyetään turvaamaan.

Seuran johto on käynyt koko henkilöstön kanssa keskustelut, joiden lopputulemana on sovittu 30% palkanalennuksista kesäkuun puoliväliin asti.

– Tässä rakennetaan siltaa tulevia kuukausia varten päästäksemme vaikean ajan yli. Hienoa, että koko seura on tässä mukana, kiittää FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen joukkuetta ja henkilöstöä ymmärryksestä.

Sopeutuksiin johtaneista asioista keskusteltiin hyvässä hengessä kaikkien kanssa ja ymmärrys, sekä vastuunkanto osoittavat hienoa seurahenkeä. Tätä mieltä oli myös joukkueen kapteenistoon kuuluva Anton Popovitch.

– Mielestäni joukkue otti tämän asian tosi hyvin vastaan ja jokainen ymmärsi, että mistä asiassa on kyse.

– Olimme kapteeniston kanssa paikalla ja asia hoidettiin seuran taholta tosi hienosti. Kuulimme perusteet asialle ja myös meidän mielipiteemme kuultiin, korostaa Popovitch asian hyvää hoitoa.

– Vaikka jo pohjustuksen perusteella osasimme odottaa jotain tälläistä, niin leikkauksen vähyys yllätti positiivisesti. Ja erittäin hienoa on myös se, että tässä on mukana kaikki Hakalle työskentelevät kollektiivisesti, ”Popo” päättää.

FC Hakan työ sekä tulevaa Veikkausliigaa että seuran pitkäjänteisempää kehitystä varten jatkuu siis täydellä teholla. Myös toimisto on edelleen avoinna, vaikka ensisijaisesti asiointia toivotaan puhelimitse ja sähköpostitse.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT